Ο Αλέξανδρος και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

παιδιά, να σας πω κάτι:

μην τον βλέπετε έτσι με τα μεγάλα του γαλανά μάτια και το αγγελικό φατσόνι και λέτε τι αγγελούδι είναι (που η αλήθεια είναι πως είναι δηλαδή…)- έχει κι αυτός τις ώρες του που διαολίζεται και κυρίως τα πράγματα που τον προκαλούν.

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως τα Χριστούγεννα να είναι η πλεόν προκλητική εποχή για τους Αλέξανδρους, καθώς πράγματα που γυαλίζουν κρεμιούνται, λάμπουν, αναβοσβήνουν, βγάζουν ήχους και γενικώς χρήζουν εξερεύνησης πάραυτά-

οπότε….

baby christmas tree

να… έχουμε τέτοια όλη την ώρα τώρα :)

<τον αγαπώ τόοοοοσο πολύ <3 <3 <3 >

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος