Εκδηλώσεις για Παιδιά στη Θεσσαλονίκη: Η Νύχτα με τα Παραμύθια

Με αφορμή το χειμερινό ηλιοστάσιο, η ομάδα του Meet the Art σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 7 μ.μ. στο cafe bar restaurant [χώρος*] του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών του ΑΠΘ σε μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στα παραμύθια και τις φανταστικές ιστορίες!

παραμύθια
Οι αδερφοί Γκριμ, ο Αίσωπος, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, οι Χίλιες και μια Νύχτες,ο Μικρός Πρίγκηπας θα μας συντροφεύσουν αυτή τη μαγική βραδιά, μαζί με τις ιστορίες νέων συγγραφέων από την Ελλάδα.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος