Τα Εν Δήμω: Θεσσαλονίκη, Δεκέμβριος 1-10

Περιτριγυρίζομαι από θαυμαστά πράγματα: έτσι νιώθω κάθε φορά που κυκλοφορώ έξω- κάπως σαν το νεογέννητο που τα χαζεύει όλα. Μόνο που εγώ δεν τα χαζεύω μόνο, αλλά τα συγκεντρώνω και τα κατηγοριοποιώ κι από δω και πέρα λέω να κάνω μια προσπάθεια να τα ανεβάζω και να τα μοιράζομαι μαζί σας.  Τα κριτήρια ήταν είτε το “ουαου” φάκτορ, είτε το γέλιο-

Top of my Week

Σε φρικτή φωτογραφία καθώς δεν έχω καλλιεργήσει τον παπαράτσι/ρεπόρτερ επαρκώς μέσα μου, η κυρία με το εξαίσιο πράσινο παντελόνι και το τρελό άνιμαλ πριν μαντό, γύρω στα 45, άβαφη, με σκουλαρίκι μαργαρίτα με πέταλα πράσινα και μαύρα : θ ε ά <3

animal print green pants lady fashion

Η κοπέλα πάλι από κάτω, σωστή μούσα. Του κάθε ανερχόμενου ορθοπεδικού. “Κι εμείς ορκιστήκαμε, μα δεν ξεγοφιαστήκαμε”, τραγουδιστά στο ρυθμό του “κι εμείς ερωτευτήκαμε” της Αλεξίου.

street fashion high heels

street fashion high heels

street fashion high heels

Τρελές οι γυναίκες; Δε νομίζω. Τρελή εποχή. Να, αποδεικτικό: δείτε βρακί, δηλαδή.

undies women underwear sexy strings

Ωστόσο, πόσο να ασχοληθεί κανείς με το βρακί της αλληνής;

Με αυτά και με κείνα όμως, ήρθε κι η στιγμή που έπρεπε να πάω να αγγίξω καμία τσάντα να συνέλθω κι εμείς, γενικώς, πηγαίνουμε παντού όλοι μαζί. Να εδώ η Πόκα, αναρωτιέται αν το sugarcube είναι dog-friendly.

black dog waiting

Εδώ η Πόκα με λυμένη την απορία κι ο Αλέξανδρος μέσα σε εκείνο το πράσινο που έχω μπροστά μου.

bag shopping

Bag porn. Σοκ με το χρώμα. Έρωτας.

bag shopping

Αυτό που έμαθα στο μαγαζί με τις τσάντες, πάντως, είναι ότι αν ξέρεις από μόδα και το ‘χεις λίγο παραπάνω, θα φορέσεις καπέλο φέτος.

hats fashion

Κι έξω στο δρόμο πάλι.

Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να δω βγαίνοντας από το ΙΚΑ: έφτιαξε η διάθεσή μου κατευθείαν :)

vespa colors

Διπλά!

vespa colors

Και, στο δρόμο και πάλι, ο κύριος νομίζω πάει φορτσάτος για super dad of the month! Το παιδί του είναι μέσα σε προστατευμένη ιδιοκατασκευή/κουβούκλιο, όπου είναι όσο πιο προφυλαγμένο γίνεται- με το κρανάκι του- και πάλι- στο φανάρι, βάζει κι ένα χεράκι προστασίας, έτσι, αντανακλαστικά!<3

super dad

Σταματάω φανάρι, ακούω μηχανή μεγάλου κυβισμού να μουγκρίζει και τσουπ! Η κυρία της φωτογραφίας! Εκεί για να μου θυμήσει ότι τα όρια είναι στο μυαλό μας.

motorcycle driver lady

Κι εδώ ένας τυπάς που πιστεύω αξίζει να βρει το δίκιο του: δεν έβαφε πράγματι, ρε παιδιά.

αστείες ατάκες

αστείες ατάκες επιγραφές δρόμος

Καλώς ή κακώς, ευτυχώς ή δυστυχώς πάει τέλειωσε κι αυτό το άρθρο.

Προσεχώς, περισσότερα εν δήμω ;)

<3

ΨΨΨΨΤΤΤ! Μπορείτε να μου στείλετε και τα δικά σας στο momfataleteam@gmail.com, αν θέλετε να τα δείτε δημοσιευμένα :)

 

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος