“Το Διαφορετικό Ξενίζει”

Πριν μερικές μέρες η δική μας Beatrance Semakoula  έδωσε αυτή τη συνέντευξη για την εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης “μέσα στην πόλη των άλλων”.

Οι λόγοι που την κοινοποιώ στο momfatale.gr είναι αρκετοί. Καταρχάς βρίσκω πως σπανίζουν οι άνθρωποι που μιλάνε δημόσια ανεπιτήδευτα, πολύ περισσότερο για έναν τομέα της ζωής δύσκολο – όπως ο εθελοντισμός. Έπειτα, νιώθω περήφανη για την Μπέτυ, όπως θα την λέω μια ζωή,  μια φίλη δύο (σχεδόν) δεκαετιών: είχε την εύκολη επιλογή να μην κάνει τίποτα περισσότερο από τις απλές καθημερινές επιλογές που κάνουμε λίγο πολύ όλοι και την δύσκολη: να χωθεί στις ζωές των ανθρώπων που στερούνται και να προσπαθήσει συστηματικά, είτε προσωπικά είτε μέσω της Εύνοιας, να αναπληρώσει τα κενά. Κι ο τρίτος και τελευταίος λόγος είναι πως διαισθάνομαι πως αυτές τις μέρες, είμαστε όλοι πιο ανοιχτοί στο να βοηθήσουμε, να σταθούμε, να συνδράμουμε.

Καλή θέαση!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος