Τα Εν Δήμω- Θεσσαλονίκη, 10- 25 Δεκεμβρίου

Ξεκινάω με κάτι στα όρια του επείγοντως.

Αναδημοσιεύω την παρακάτω εικόνα, γιατί η θεματοθέτρια είναι φίλη σε ομάδα και πραγματικά θέλω να τη βοηθήσω. Έχω βρει μαύρη μπαλαρίνα και με κορδόνια και δερμάτινη- στα ντρούκς γ@μήθηκε- δε βρίσκω πουθενά. Αν μπορείτε και γνωρίζετε κάτι, σας παρακαλώ ένα ίνποξ κάτι… είναι για φίλη.

τρουκς ή ντρουκς ή ντραγκς μήπως;

“Πάνω στη βελανιδιά, κάθεται μια κουκουβάγια, έχει μάτια γουρλωτά και φωνάζει δυνατά :κουκουβά- κουκουβά- κουκουβα βα βα βα βα βα”- παιδικό τραγούδι.

σινιον κόμμωση κότσος σχέδιο street fashion

Τώρα, βέβαια, να σας πω τι δεν καταλαβαίνω: πας κομμωτήριο για να επιτύχεις μια αξιοπρεπή εμφάνιση για τους δικούς σου που σε έχουν δει και σαν ανάποδο γ@μώτο, αλλά το ότι η μισή Θεσσαλονίκη σε βλέπει με το αλουμινόχαρτο και τη σακούλα επι κεφαλής… τι φάση; Νοου πρόμπλεμ;

εξω από το κομωτήριο
Λίγο παρακάτω βρήκα κι αυτό, καθότι ένα θέμα με τη vespa το έχουμε σ’ αυτή τη ζωή!

porn star vespa

Εδώ παραλίγο να ερωτευτώ οπότε δε γράφω τίποτα αστείο: λάτρεψα κι αγάπησα τη Θεσσαλονίκη λίγο παραπάνω εκείνη τη στιγμή!

ακροβάτης

Κι επειδή η Δάφνη μπορεί να είναι δικό της κεφάλαιο, αλλά αυτό που την εξώθησε σε αυτή την τρελή χαρά ήταν η μπάντα των προσκόπων που πέρναγε από κάτω, να:

xmas toddler dancing

<3

daphne dancing christmas

Ευτυχισμένα, οικογενειακά, παχυντικά, αξέχαστα Χριστούγεννα σε όλους :)

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος