Δημιουργικά εργαστήρια: εργαστήριο δημιουργικής έκφρασης

Η νέα χρονιά ξεκινάει στο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ…ΙΔΕΕΣ με καινούργια δημιουργικά εργαστήρια που σκοπό έχουν να αναπτύξουν την φαντασία, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες των παιδιών και να τα φέρουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της τέχνης, της κίνησης, του βιβλίου και της ανάγνωσης. Φέρτε μαζί σας τη φαντασία σας, διάθεση για γνώση και πολλή όρεξη για παιχνίδι!
ΜΙΚΡΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΠΙΝΕΛΑ
Εργαστήριο δημιουργικής έκφρασης και γνωριμίας με την τέχνη με την μουσειοπαιδαγωγό Δέσποινα Τσιπτσέ για παιδιά 3-6 ετών
 eOr4xH1453986466
Στο εργαστήριο «Μικρά χρωματιστά πινέλα» τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από την γνωριμία τους με την τέχνη. Οι μικροί καλλιτέχνες θα εξοικειωθούν με γνωστούς πίνακες ζωγραφικής, με διάσημους ζωγράφους και παράλληλα θα δημιουργήσουν τα δικά τους αριστουργήματα. Με έμπνευσή μας τα παραμύθια
Έναρξη εργαστηρίου: Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2015
Ημέρα και ώρα: Κάθε Τρίτη 17:00-18:00
Συμμετοχή: 20 ευρώ ανά μήνα, 7 ευρώ ανά συνάντηση
Ειδική τιμή για αδέρφια: 35 ευρώ ανά μήνα για 2 παιδιά, 5 ευρώ ανά συνάντηση
Το εργαστήριο αποτελείται από αυτοτελείς συναντήσεις. Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε ένα από τα Μουσεία της πόλης (η συνάντηση αυτή είναι προαιρετική και θα γίνει κατόπιν συνεννόησης).
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 2315 317733.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 12 παιδιά).
 
Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ…ΙΔΕΕΣ
Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά
2315 317733

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος