Δημιουργικά εργαστήρια με θέμα την τέχνη

Δεύτερος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα την τέχνη με την μουσειοπαιδαγωγό Δέσποινα Τσιπτσέ, για παιδιά 7-12 ετών
dTbNBN1453988833
 
Ο πρώτος κύκλος γνωριμίας με την τέχνη ολοκληρώθηκε με ένα ταξίδι στο παρελθόν, από τον προϊστορικό πολιτισμό των Μινωιτών μέχρι το Βυζάντιο της Θεοδώρας, καθώς και μια διαφωτιστική επίσκεψη στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.
Στον δεύτερο κύκλο θα ταξιδέψουμε στην αναγέννηση, τον ρομαντισμό, το μπαρόκ και τον ρεαλισμό. Οι μικροί εξερευνητές της τέχνης θα γνωρίσουν τους βασικούς εκπροσώπους αυτών των ρευμάτων, τις χώρες τους καθώς και την ιστορική συγκυρία κατά την οποία έλαμψαν.
Έναρξη εργαστηρίου: Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2015
Ημέρα και ώρα: Κάθε Τρίτη 18:00-19.00
Συμμετοχή: 20 ευρώ ανά μήνα, 7 ευρώ ανά συνάντηση
Ειδική τιμή για αδέρφια: 35 ευρώ ανά μήνα για 2 παιδιά, 5 ευρώ ανά συνάντηση
 
Για την παρακολούθηση του κύκλου αυτού δεν απαιτείται η παρακολούθηση του προηγούμενου κύκλου, καθώς καλύπτεται διαφορετική χρονική περίοδος.
Το εργαστήριο αποτελείται από αυτοτελείς συναντήσεις.
Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε ένα από τα Μουσεία της πόλης (η συνάντηση αυτή είναι προαιρετική και θα γίνει κατόπιν συνεννόησης).
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 2315 317733.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 12 παιδιά).
 

Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ…ΙΔΕΕΣ
Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά
2315 317733

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος