Δημιουργική απασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια!

Το επιτραπέζιο παιχνίδι είναι πάνω απ’ όλα μια κοινωνική δραστηριότητα. Η άμεση επαφή με τους άλλους παίκτες, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η στρατηγική σκέψη φέρνει την παρέα και την οικογένεια στο τραπέζι, μακριά από την οθόνη του υπολογιστή ή την τηλεόραση. Η νέα γενιά επιτραπέζιων παιχνιδιών επιτρέπει σε παιδιά και ενήλικες να περιπλανηθούν σε φανταστικούς κόσμους, να εξερευνήσουν, να  δημιουργήσουν και φυσικά να διασκεδάσουν.  Αναλάβετε να χτίσετε το δικό σας κάστρο, γίνετε μέλος των ιπποτών της Στρογγυλής Τράπεζας του Βασιλιά Αρθούρου, χτίστε  το δικό σας προϊστορικό χωριό, πάρτε τους θησαυρούς και αποδράστε από το Απαγορευμένο Νησί ή τεστάρετε τις γνώσεις σας!
επιτραπ'εζια παιχνίδια
Μέσα  από μια γκάμα παιχνιδιών που θα ανανεώνεται συνεχώς, μπορείτε κάθε απόγευμα στο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ…ΙΔΕΕΣ να ξεναγηθείτε  σε αυτόν τον μαγικό κόσμο των επιτραπεζίων, παίζοντας κάποιο παιχνίδι από την παιχνιδοσυλλογή μας που περιλαμβάνει από απλά παιχνίδια δεξιοτήτων και γνώσεων ως και παιχνίδια στρατηγικής σκέψης.
Έναρξη: Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016
Ημέρες και ώρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 19.00-20.30
Ηλικία παιδιών: παιδιά κάθε ηλικίας
Κόστος συμμετοχής: 2 ευρώ/άτομο
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 2315 317733.
 
Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ…ΙΔΕΕΣ
Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά
2315 317733

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος