Αγαπημένες Εικόνες Θηλασμού

Ο Αλέξανδρος κοντεύει τους δέκα μήνες και θηλάζει αποκλειστικά και αδιάλειπτα.

Νιώθω χαρούμενη, προσφέροντάς του, εκείνη που θεωρώ την καλύτερη τροφή για την υγεία και την ανάπτυξή του, αλλά, φορές όπως σήμερα, νιώθω κουρασμένη και πιεσμένη.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά συχνά καθόλου εύκολο να θηλάζεις και το μόνο που δεν ευθύνεται για αυτό είναι το μωρό ή η διαδικασία! Ζούμε με έναν τόσο πιεστικό τρόπο που τείνουν να μας κουράζουν τα αυτονόητα. Κι είναι εκείνη ακριβώς τη στιγμή, που χρειάζεται μια μαμά ενθάρρυνση, συμπαράσταση, βοήθεια και- γιατί όχι- και λίγο γέλιο να ευθυμήσει.

Επειδή σε αυτή τη θέση βρίσκομαι, έψαξα και βρήκα τις παρακάτω εικόνες που η μια μετά την άλλη μου θυμίζουν ότι πριν από erectus, sapiens κλπκλπ ο άνθρωπος είναι ένα μικρό, απαλό και άδοντο θηλαστικό!

 

H Julie Bowen θηλάζει τα νεογέννητα διδυμάκια της!

tandem-nursing-twins-2

Μητέρα που μόλις έχει υποβληθεί σε καισαρική και με την τομή ακόμη ανοιχτή, θηλάζει το νεογέννητο βρεφάκι της.

operating-table

Το μωρό φορεμένο να θηλάζει και το δεξί χέρι να κρατά το ύφασμα και να υποστηρίζει το μωρό και το αριστερό τη λεκάνη τη γεμάτη άπλυτα. Η γυναικεία ζωή δεν ήταν/ είναι πουθενά εύκολη.

while-working

Τάντεμ παντού! (Αγαπώ το βλέμα και την ηρεμία του προσώπου της)

sibling-meal-time

Και σκέψου τώρα να πάω εγώ στον Αλέξη τον Τσίπρα με τον Αλέτσανδο έτσι κρεμασμένο από το αριστερό… :) Κλάμα

political-activisim

Τάντεμ. Μιλώντας για εκφράσεις προσώπου…!

more-tandem-beauty

Πόδια, χέρια, τα χέρια της μαμάς του μπαμπά κι ένα πόδι σ’ ενα κεφάλι και θηλασμός: η γέννηση μιας οικογένειας σε μια εικόνα!

ταντεμ νεογέννητα οικογενεια

Κι επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω το τελευταίο πάντα να με κάνει να γελάω και να φεύγω με καλή εντύπωση…

hilarious

Ήδη νιώθω καλύτερα!

πηγή

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος