Παρουσίαση παιδικού βιβλίου “Η παχουλή βατραχίνα”

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 6μ.μ. στον παιδικό σταθμό “Το μικρό Τζίνι” που βρίσκεται στον Εύοσμο και συγκεκριμένα στην οδό 25ης Μαρτίου 104 & Παπάγου 103, ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Στέφανος Παπαδόπουλος, θα παρουσιάσει το παραμύθι του “Η παχουλή βατραχίνα”. Ένα τρυφερό παραμύθι για την διαφορετικότητα και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Ο σχολικός εκφοβισμός και η απομόνωση ως αποτέλεσμα της σκληρής συμπεριφοράς που αναπτύσσουν συχνά τα παιδιά, καθώς και η σημασία που πρέπει να δώσουν οι γονείς στις αντιδράσεις αυτές.
Το παραμύθι υμνεί την μητρική αγάπη και μας διδάσκει έμπρακτα πως η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει καμιά σημασία μπροστά στην ομορφιά της ψυχής. Θα γίνει ανάγνωση του παραμυθιού και οι κάρτες συναισθημάτων θα παρασύρουν τα παιδιά σ’ ένα δημιουργικό παιχνίδι εσωτερικής έκφρασης. Η δραματοποίηση επιλεγμένων σκηνών θα αναδείξει ταλέντα και τα παιδιά θα παίξουν,θα χαρούν και θα υποδυθούν ρόλους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σταθμού και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους με ελεύθερη είσοδο με απαραίτητη προϋπόθεση την δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310606324.

παρουσίαση βιβλίου  Στέφανος Παπαδόπουλος

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος