Δωρεάν παιδικό θέατρο στην Καλαμαριά για καλό σκοπό

Η θεατρική ομάδα από το Εργαστήρι Θεατρικής Δημιουργίας του Δήμου Καλαμαριάς θα παρουσιάσει το παιδικό έργο “Θα σας πω ένα παραμύθι” σε σκηνοθεσία Αγγελικής Σαπάτρα την Πέμπτη 10, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 στις 8.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Οδού Χηλής” (Χηλής & Τριπόλεως γωνία).

Θα σας πω ενα παραμύθι

Οι μικροί μας φίλοι συνοδευόμενοι από γονείς ή κάποιον άλλο ενήλικοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση όποια από τις τρείς ημέρες επιθυμούν και αντι για εισιτήριο  θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ας περάσουμε ευχάριστες ώρες παρέα με τα παιδιά και ταυτόχρονα ας τους διδάξουμε την σημασία του να προσφέρει κανείς ότι μπορεί σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, δίνοντάς τους το καλό παράδειγμα με μια δική  μας κίνηση.

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος