Η MONOPOLY της Θεσσαλονίκης

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατήθηκε η MONOPOLY Thessaloniki μέχρι σήμερα από τους δημιουργούς της, τη Winning Moves, της οποίας αντικείμενο είναι η δημιουργία διαφόρων ειδικών εκδόσεων της MONOPOLY (περιφερειακές και πόλεων), έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα από την Hasbro.

monopoly thessaloniki θεσσαλονικη

Ο διευθυντής ανάπτυξης της MONOPOLY στην Winning Moves, κ. Lazar Vukovic, αναφέρει: «Από τη στιγμή της αρχικής μας ανακοίνωσης τον Μάιο ότι θα δημιουργούσαμε MONOPOLY για τη Θεσσαλονίκη, η διεθνής συμμετοχή σε αυτό το πρότζεκτ αποδείχθηκε απίστευτη.Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που φτιάξαμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι το οποίο είναι τοπικό αλλά και διεθνές την ίδια στιγμή. Το να δώσουμε σε αυτό το προϊόν ζωή, στη Θεσσαλονίκη, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία».

Έτσι, μνημεία, ξενοδοχεία, γνωστά κτίρια της πόλης, αθλητικά κέντρα και φυσικά το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αποκτούν τη θέση τους τόσο στη MONOPOLY της Θεσσαλονίκης όσο και στην αιωνιότητα, χαρίζοντας στους φίλους της πόλης ένα εξαιρετικό σουβενίρ και στους κατοίκους άλλο ένα λόγο να είναι περήφανοι!

Η παρουσίαση του παιχνιδιού θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ κι αναμένεται να παρουσιαστεί σε παραπάνω από 200,000 επισκέπτες!

Για περισσότερες πληροφορίες, συνδεθείτε με το λογαριασμό @monopolythessaloniki στο facebook!

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος