Η Μέρα με τα Χρώματα 2016, στο Φράγμα της Θέρμης

Η Μέρα με τα Χρώματα είναι μία γιορτή χαράς που διοργανώνεται από την ομάδα SFINA.  Aπό τις 14.00 και μετά η μέρα  εξελίσσεται με ομαδικά παιχνίδια και συνεχίζεται με την έναρξη του μεγάλου Xρωματοπόλεμου. Αυτός, δίδεται με την αντίστροφη μέτρηση και την χαρακτηριστική πλέον μουσική υπόκρουση του τραγουδιού ‘Κύμα’ από τον Κωνσταντίνο Βήτα. Από κεί και πέρα η ημέρα συνεχίζεται με εκπλήξεις για τον κάθε συμμετέχοντα.

μέρα με τα χρώματα φράγμα θέρμης 11/9 θεσσαλονίκη

‘Η μέρα με τα Χρώματα ‘ βασίστηκε στο Holi της Ινδίας, όμως στην περίπτωσή μας, η γιορτή που στήνεται δεν έχει θρησκευτικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές “είναι ανθρωποκεντρική και ο μόνος στόχος της είναι να δημιουργήσουμε αληθινά χαμόγελα”.

Στην ενότητα FAQ της ιστοσελίδας της Μέρας με τα Χρώματα υπάρχουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Εν συντομία, ναι, μπορούμε να πάμε με τα παιδιά μας, τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή, μη τοξικά και συνοδεύονται από 3 πιστοποιητικά ISO για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, κοστίζει 2 ευρώ το σακουλάκι και όχι, δε μπορείτε να φέρετε τα… δικά σας αυτοσχέδια χρώματα! Οι φωτογραφικές μηχανές πρέπει να είναι καλυμμένες καθώς η… χρωμοσκόνη που πλανάται είναι σε μεγάλη ποσότητα, ενώ οι διοργανωτές μας συνιστούν να φορέσουμε άσπρα, έτσι! Για τη χαρά του πριν και του μετά!

μέρα με τα χρώματα φράγμα θέρμης 11/9 θεσσαλονίκη

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή στο Φράγμα της Θέρμης, για να απολαύσουμε:

τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής, που θα παίξει μοντέρνα πασίγνωστα χορευτικά pop κομμάτια υπό την διεύθυνση του Θοδωρή Παπαδημητρίου

την Ομάδα κρουστών Paranaue, που θα φέρουν τους ΑφροΒραζιλιάνικους ήχους στο φράγμα της Θέρμης και θα δώσουν παλμό!

τους Djs

  • Mr Ado
  • Holi Rabbit
  • Alex Kappa
  • Arp²

 

To Εργαστήριο Big Bang! Trash Science με θέμα το Upcycling ή δημιουργική χρήση ανακυκλώσιμων υλικών που υπάρχουν στο σπίτι σου ή στο σπίτι των φίλων σου ή στο σχολείο!

Dance Act από τους Stay Strong, μία δυναμική ομάδα που διοργανώνει μεγάλα indoor και outdoor fitness events με θέμα κυρίως την γυμναστική και τον χορό. Fitness trips, θεματικές εξορμήσεις και γυμναστική στη φύση είναι κάθε χρόνο ένα αναπόσπαστο κομμάτι της  δραστηριότητάς τους.

Funbag η αλλιώς το Μαξιλάρι: Ενα στρώμα ύψους 2 μέτρων θα σε περιμένει να κάνεις άλμα!

Διαγωνισμός για το πιο τρελό καπέλο:Φέτος για τα 5α γενέθλια, φτιάχνεις μόνος σου ή μετατρέπεις ένα καπέλο που θα φοράς εκεί ! Ο νικητής κερδίζει 50 σακουλάκια δώρο για σένα και τους φίλους σου!

Αυτά κι άλλα πολλά- η ομάδα επιφυλάσσεται για εκπλήξεις!- την Κυριακή στο Φράγμα της Θέρμης.

Η προπώληση περιορισμένων εισιτηρίων & κουπονιών χρώματος έχει ήδη ξεκινήσει.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • ΙΑΝΟΣ Αριστοτέλους 7 (2310 277004)
  • ΙΑΝΟΣ Mediterranean COSMOS (2310 472308)
  • ΙΑΝΟΣ (Μητροπόλεως 71) (2310 268 682)
  • IANOS (Μεταμορφώσεως 18, Καλαμαριά) (τηλ: 2310 426 780)
  • Stereodisk (Αριστοτέλους 4) (2310 262912)

Τιμή εισιτηρίου 5€ (περιλαμβάνεται σακουλάκι)

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της μέρας με τα χρώματα εδώ

Καλή Μέρα με τα Χρώματα σε όλους (ειδικά σε κάτι γκρίζους τύπους)!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος