Δάφνη και Αλέτσανδος σε νέες περιπέτειες!

Διαπιστώνω ότι πολύ αγαπάτε να βλέπετε Αλέτσανδο και Δάφνη! Και πώς όχι;! Τα πιτσιρίκια (ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ) είναι φυσικοί κωμικοί και σου δίνουν μια ισχυρή αντικαταθλιπτική δόση που ένας θεός ξέρει πόσο τη χρειαζόμαστε, έτσι δύσκολη και στρυφνή που έχει γίνει η ζωή μας.

IMG_20170205_145347b

Επειδή έρχεται και τριήμερο, λοιπόν, είπα να σας ανεβάσω τα παρακάτω και να ξεκινήσει το γέλιο κι η χαλαρότητα μια ώρα αρχύτερα!

Πάμε λοιπόν!

1. Άνδρες Οδηγοι.

2. Να, η αδερφή μου.

3.  “Παιδάκια! Γειά σας!”

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος