Παιδικό Τμήμα, Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης- Τετάρτη 07/03/2018

Η παρεούλα της Κεντρικής Παιδικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης καλεί τους μικρούς της φίλους να υποδεχτούν την Άνοιξη μαζί!

Για όλο το μήνα Μάρτιο, σειρά εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένες πρωί ή/και απόγευμα στο τμήμα παιδικού βιβλίου, στο ισόγειο, στην Εθνικής Αμύνης με Αλ. Σβώλου και το άκρως βιβλιοφιλικό  momfatale.gr έχει βάλει στόχο της ζωής του  να σας πληροφορεί για τις καθημερινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τα παιδιά!

Ξεκινάμε!

θεόδωρος γιουρτσίχιν γραμματικόπουλος

 «Ας γνωρίσουμε τον κοσμοναύτη  Θεόδωρο Γιουρτσιχίν-Γραμματικόπουλο»
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που φιλοξενεί η Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης  και γίνεται σε συνεργασία  με τη Βιβλιοθήκη του Ρωσικού Κέντρου και  Ψηφιακού Παραρτήματος του Ρωσικού Μουσείου της  Αγίας Πετρούπολης.
Μέσα από βιβλία και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό τα παιδιά θα μεταφερθούν νοερά στο διάστημα και  θα γνωρίσουν τη ζωή και το έργο του ομογενή  Θεόδωρου Γιουρτσιχίν-Γραμματικόπουλου που βρίσκεται στην κορυφή των κοσμοναυτών σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο στη Ρωσία, γιατί έχει επιτύχει πράγματα που κανένας άλλος κοσμοναύτης δεν έχει επιτύχει….
Τετάρτη 07/03/2018, ώρα 10.30 – 11.30 Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη

«Η ώρα του παραμυθιού»
«Ο Πελαργός και η Κουκουβάγια»
 και «Το σπίτι του Μάρτη»
Παραστατική αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με την παραμυθού Μαρία Φλώρου και τον  Λευτέρη Πασσιά που τη συνοδεύει με τη μουσική και τα τραγούδια του.
Θα ακολουθήσει ζωγραφική.
Για παιδιά από 4 – 8 ετών.
Τετάρτη 7/3/2018, ώρα 6.00 μ.μ. – 7.00μ.μ.

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος