Τατουάζ Φρυδιών: Πότε, πως και γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο που έρχεται το καλοκαίρι και θέλουμε να απλοποιήσουμε τη ζωή μας, λίγο που βαρεθήκαμε τα μολυβάκια, τα χτενάκια, τα ξυραφάκια και τα τσιμπιδάκια, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να σκεφτούμε στα σοβαρά το ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ.

Η Χριστίνα Καρτάλη,  ειδικός στο tatoo φρυδιών

Η Χριστίνα Καρτάλη, ειδικός στο tatoo φρυδιών

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε να σκεφτούμε τίποτα! Εγώ έκανα ήδη τατουάζ φρυδιών με τη μέθοδο microblading πριν από ένα εξάμηνο και ηρέμησα! Ούτε να βάψω φρύδι, ούτε να φτιάξω, ούτε τίποτα! Τώρα είναι η σειρά σας!

Η πιο συχνή ερώτηση που λάμβάνουμε είναι αν πονάει και σκεφτήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος να σας πείσουμε ότι ο πόνος είναι απόλυτα ελεγχόμενος και ανεκτός, θα σας δείξουμε ένα βίντεο της Χριστίνας η οποία *κάνει μόνη της με λεπίδα τα φρύδια της* κι ένα με μένα, όταν τα είχα κάνει, τελείως καραγκιοζλίδικο γιατί όπως και να το κάνουμε σοβαρό άνθρωπο δε με λες σε θέματα ομορφιάς.

Προέξτε στο βίντεο της Χριστίνας πόσο απαλά κι εύκολα δουλεύετε  η λεπίδα (ναι, εκείνο το κόκκινο που κρατάει σα στυλό) και στο δεύτερο βίντεο, πόσο φυσικό και καταπληκτικό είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Χριστίνας για να πάρετε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το πως γίνεται όλη η διαδικασία και επικοινωνήστε μαζί της στη σελίδα της στο φβ για περισσότερες πληροφορίες.

Κάντε μου τη χάρη και μη την πρήξετε να τη ρωτάτε τιμές! Πρέπει να σας δει: εσάς, το δέρμα σας, την ποιότητα της τρίχας και το είδος τριχοφυίας σας. Είναι εξπερ στο τατουάζ φρυδιών, όχι μέντιουμ να σας δίνει τιμές χωρίς να σας έχει δει!

Πολλά είπα, πάμε στα βίντεο, αδερφές μου, στα βίντεο!

1. Η Χριστίνα φτιάχνει ΜΟΝΗ ΤΗΣ τα (αξιοζήλευτα) φρύδια της

2. εγώ, που γεννήθηκα για να κάνω καραγκιοζιλίκια, επίσης τη στιγμή που “χτύπησα” φρύδια για πρώτη φορά.

Να βρείτε την ομάδα της Χριστίνας Καρτάλη στο φβ, να ρωτήσετε ό,τι χρειάζετε να ξέρετε, και να εμπιστευθείτε τα ματάκια σας και τα βίντεο που βλέπετε, τραβηγμένα δευτερόλεπτα μετά τη διαδικασία.  Γι’ αυτό ακριβώς το δημοσιεύουμε: για να σας δώσουμε την ακριβή εικόνα ΑΜΕΣΩΣ μετά τη διαδικασία.

Το αποτέλεσμα είναι απλώς εξαιρετικό- δε νομίζω να υπάρξει ένας άνθρωπος που να διαφωνεί!

Τολμήστε το χωρίς φόβο, με άφθονο πάθος και καλό σας καλοκαίρι :)

<3

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος