Παιδικό Τμήμα, Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης- Πέμπτη 29/03/2018

Η παρεούλα της Κεντρικής Παιδικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης καλεί τους μικρούς της φίλους να υποδεχτούν την Άνοιξη μαζί!

Για όλο το μήνα Μάρτιο, σειρά εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένες πρωί ή/και απόγευμα στο τμήμα παιδικού βιβλίου, στο ισόγειο, στην Εθνικής Αμύνης με Αλ. Σβώλου και το άκρως βιβλιοφιλικό  momfatale.gr έχει βάλει στόχο της ζωής του  να σας πληροφορεί για τις καθημερινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τα παιδιά!

Ξεκινάμε!

 πασχαλινά αυγά

 «Κόκκινα βαφτήκαν τα αβγά για να δηλώσουν πως ήρθε η Πασχαλιά»


Η παλέτα των χρωμάτων της άνοιξης έριξε τα χρώματα της στο καλαθάκι με τα αυγά και στις πασχαλινές λαμπάδες. Η Λαμπρή πλησιάζει και εμείς συναντιόμαστε για να γνωρίσουμε τα έθιμα που την συνοδεύουν αλλά και για να διασκεδάσουμε μέσα από ευφάνταστα παιχνίδια και κατασκευές. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Για παιδιά από 6 χρονών. Με τηλεφωνική προεγγραφή, μέχρι 15 παιδιά.
Πέμπτη 29/3/2018, ώρα 6.30 – 8.00

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος