Παιδικός ΙΑΝΟΣ και Παιδικόραμα: Κουκλοθέατρο – Το Κουτό Παπάκι

«Το κουτό παπάκι» βασισμένο στο παραμύθι του Αλέξη Τολστόι.

Η ομάδα κουκλοθεάτρου του Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ και ο Παιδικός IANOS, προσοχή στη Μητροπόλεως 73- μη μου πάτε Αριστοτέλους!- σας προσκαλούν στην παράσταση με τίτλο «Το κουτό παπάκι» βασισμένη στο παραμύθι του Αλέξη Τολστόι. 

το κουτό παπάκι

Ένα μικρό και αθώο παπάκι πέφτει θύμα της πονηρής και λαίμαργης αλεπούς. Οι δυο του φίλοι, ο σκύλος και η γαλοπούλα θα μπορέσουν να το βοηθήσουν και να το γυρίσουν πίσω στο σπιτάκι τους;

Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα…… στον Παιδικό Ιανό την Πέμπτη 12 Απριλίου στις 18.30.

Θα ακολουθήσει μουσικοκινητικό παιχνίδι και face-painting

Για περισσότερες πληροφορίες, στον Ιανό

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος