Παιδικό Τμήμα, Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης- Πέμπτη 19/4/2018

Ο Απρίλης κατέφθασε και η κεντρική παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει ετοιμάσει πολλές κι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους!  Δείτε το πρόγραμμα μέσα από το ενημερωμένο momfatale, διαλέξτε τι σας ταιριάζει και ελάτε παρέα με τους μικράκια σας στο ισόγειο του τμήματος παιδικού βιβλίου της Κεντρικής παιδικής βιβλιοθήκης, στην Εθνικής Αμύνης με Αλ. Σβώλου για να περάσετε όμορφες στιγμές.

Για πάμε να ξεκινήσουμε…

αρχείο λήψης (1)

«Μαθαίνω για το δάσος»
Ένα εκπαιδευτικό διαδραστικό  πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού και παρουσιάζεται από τον εθελοντή Στέφανο Τσιάρα, Διδάκτορα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος. Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από εικόνες και βίντεο με απλό και κατανοητό τρόπο για τα είδη δασών, τα σπουδαιότερα είδη δένδρων, αλλά και για τα ζώα του δάσους. Επίσης ενημερώνονται για τις ωφέλειες του δάσους και τη σημασία των δασών στη ζωή μας παίζοντας το παιχνίδι «Οι ήρωες του δάσους» στο οποίο αναλαμβάνουν να προστατέψουν το δάσος από διάφορες επιβλαβείς ανθρώπινες δραστηριότητες.
Πέμπτη 19/4/2018, ώρα 10.00 – 11.00 και 11.15 – 12.15

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2313318570

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος