Παιδικό Τμήμα, Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης- Πέμπτη 26/4/2018 – “Τα πουλιά της Άνοιξης με τον τρόπο του Miro”

Ο Απρίλης κατέφθασε και η κεντρική παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει ετοιμάσει πολλές κι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους!  Δείτε το πρόγραμμα μέσα από το ενημερωμένο momfatale, διαλέξτε τι σας ταιριάζει και ελάτε παρέα με τους μικράκια σας στο ισόγειο του τμήματος παιδικού βιβλίου της Κεντρικής παιδικής βιβλιοθήκης, στην Εθνικής Αμύνης με Αλ. Σβώλου για να περάσετε όμορφες στιγμές.

Για πάμε να ξεκινήσουμε…

images (2)

«Τα πουλιά της Άνοιξης  με τον τρόπο του Miró» 
Ένα ταξίδι στον κόσμο του μεγάλου ζωγράφου Mirό , στον ονειρικό κόσμο των χρωμάτων και  των σχημάτων του. Παίζουμε, ζωγραφίζουμε, κατασκευάζουμε τα πουλιά της Άνοιξης εμπνεόμενοι από το έργο  του μεγάλου ζωγράφου. Μαζί μας θα είναι οι καλλιτέχνες και παιδαγωγοί  της Αction Art.
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας:
 1 χαρτόνι Α4 μαύρο, 1 χαρτόνι Α4 οποιουδήποτε χρώματος, κόλλα, μαρκαδόρους   και ένα κομμάτι σπάγγο.
Για παιδιά από 5 χρονών και άνω.

Πέμπτη 26/4/2018, ώρα 6.30 μ.μ. – 8.00μ.μ.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2313318570

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος