ΕΣΠΑ – ΕΕΤΑΑ 2018 ΚΔΑΠ- Παιδικοί Σταθμοί

Σχετικά με τη Δράση  «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για την νέα σχολική χρονιά 2018-2019, που πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει με επιστολή της Προέδρου της Μαρίας Πασχαλίδου ότι θα πρέπει να προετοιμαστείτε με σκοπό όταν δημοσιευτεί η Πρόσκληση από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε να μπορέσετε εντός προθεσμίας να καταθέσετε εγκαίρως τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η Πρόεδρος, Μαρία Πασχαλίδου, για την Πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ 2018

Η Πρόεδρος, Μαρία Πασχαλίδου, για την Πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ 2018

Για το λόγο αυτό οι μητέρες οι οποίες συμμετέχουν ή ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α.)* θα πρέπει άμεσα να φροντίσουν να έχουν:

1. το φετινό εκκαθαριστικό (1/1/2017 – 31/12/2018)- που σημαίνει τρέχουμε να υποβάλουμε δήλωση

και 2. να εκδώσουν κάρτα ανεργίας (όσες δεν έχουν δική τους ασφάλεια) και είναι άνεργες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μητέρες που έχουν ήδη εγγεγραμμένα τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ θα πρέπει να κάνουν επανεγγραφή και να προσκομίσουν εκ νέου τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία θα περιγράφονται αναλυτικά στην νέα πρόσκληση που θα αναρτηθεί στη σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε (www.eetaa.gr).*
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι όλο το προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης που εργάζεται στα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. θα βρίσκεται στη διάθεσή σας με σκοπό να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε για την σωστή, γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση των διαδικασιών του προγράμματος.

*το ίδιο ισχύει και για τους παιδικούς σταθμούς

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος