Παιδικό Τμήμα, Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης- Τετάρτη 23/5/2018 & Πέμπτη 24/5/2018

Και για τον μήνα Μάιο συνεχίζονται να γίνονται πολλά και τρομερά πράγματα στην κεντρική παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης και φυσικά το momfatale δεν θα μπορούσε να μην είναι ενημερωμένο γι αυτά. Μελετήστε λοιπόν το πρόγραμμα για το οποίο υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες εδώ, δείτε τι είναι αυτό που αρέσει στους μικρούς σας συνοδοιπόρους και σε εσάς και τρέξτε όλοι μαζί στο ισόγειο του τμήματος παιδικού βιβλίου της κεντρικής παιδικής βιβλιοθήκης στην Εθνικής Αμύνης με Αλεξάνδρου Σβώλου, για να περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και να γεμίσετε ενδιαφέρουσες γνώσεις.

Για να ξεκινήσουμε…

 αρχείο λήψης (4)

 

«Η ώρα του παραμυθιού»

«Ονειροπαγίδα» / Νίνα Ζαφειρίου

Αφήγηση του παραμυθιού «Ονειροπαγίδα» από τη θεατρολόγο Λευκοθέα Πύλλη. Φτιάχνουμε ινδιάνικα καπέλα και ακολουθεί  θεατρικό παιχνίδι

Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας: 2 χαρτόνια κανσόν Α4 οποιουδήποτε χρώματος.
Για παιδιά από 4 – 8 ετών.

 
Τετάρτη 23/5/2018, ώρα 6.00 μ.μ. – 7.00μ.μ.

Πέμπτη 24/5/2018, ώρα 10.00 – 11.00

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2313318572

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος