1η Συνάντηση Νέων Καλλιτεχνών για Παιδιά!

Το Σαββατοκύριακο είναι η οικογενειακή μας όαση: μετά από πέντε εργάσιμες, τρεχάτες, βιαστικές, μισές μέρες επιτέλους μπορούμε να ευχαριστηθούμε ο ένας τον άλλο κι ό,τι υπέροχο μας προσφέρει η μικρή μας πόλη με τα μεγάλα της ταλέντα.

Αυτή την Κυριακή: θέατρο, εργαστήρια, κουκλοθέατρο, μουσική, παραμύθι, θέατρο σκιών, κατασκευές, τσίρκο, χειροτεχνίες, μαγικά, μαγεία, φαντασία, γέλιο έρχονται να πλημμυρίσουν τη ζεστή αίθουσα του πολυχώρου ΕΝΩ στην Ερμού  από το απομεσήμερο και μέχρι το βράδυ!

1η συνάντηση νέων καλλιτεχνών για παιδιά

Η δημιουργικότατη ομάδα “Κόκκινες Μύτες” νιώθει ότι ζει και ενεργοποιείται σε “μία πόλη που τόσα έχει να δώσει στα παιδιά και στα τόσα [που] χάνεσαι! Μία πόλη που γεννάει κάθε τόσο νέους και νέες καλλιτέχνες για μικρά και για μεγάλα παιδιά. Εμείς, ως Κόκκινες Μύτες, όλες και όλους αυτούς τους βλέπουμε ως φίλους και συναδέλφους παρά ως ανταγωνιστές. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να βρεθούμε μαζί, να παίξουμε μαζί, να γνωριστούμε και να συστηθούμε στο κοινό μας! Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά κ ανυπομονησία να μας γνωρίσετε και να δείτε τη δουλειά που με τόσο μεράκι στήνουμε για τα παιδιά σας!”.

κοκκινες μύτες

Τόσο ειλικρινής και άμεση δήλωση που, πώς να μη σε κερδίσει?

Και καθόλου ανυπολογιστο ότι για ένα πρόγραμμα καταπληκτικό υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΝΑΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ, είσοδος!
Το πρόγραμμα της Κυριακής (μας), λοιπόν, έχει διαμορφωθεί ως εξής:
– 16:00 ομάδα “Μελωμύθι”, παράσταση “Ντίλι ντίλι… ήρθε και ο ποντικός” (μουσικό παραμύθι)
17:00 καλλιτέχνης: Οδυσσέας Κανλής, παράσταση “Ο καραγκιόζης γραμματικός” (θέατρο σκιών)
18:00 ομάδα: “Ατελιέ της Φανταστικής” εργαστήριο: “Pop Up Playground” (εγκατάσταση αισθητηριακής εξερεύνησης για παιδιά)
– 19:00  ομάδα: “Μονόκυκλο”, εργαστήριο: “Ανακαλύπτοντας τις τεχνικές του τσίρκο
– 20:00 ομάδα “Ονειροβάτες”, παράσταση “Κουκλομπερδέματα” (θέατρο με κούκλες)
– 20:30 ομάδα Simple Crafts, εργαστήριο: “Οι εκφράσεις του Κλόουν
21:00 καλλιτέχνης: Γιάννος Χάλαρης, παράσταση “Magic & Mystery Show”

Καλά να περάσουμε!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος