Εκδηλώσεις για Παιδιά: Saving Christmas, από τους Φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης στο Hyatt Regency Thessaloniki

Τα Χριστούγεννα κινδυνεύουν, μπορείτε να τα σώσετε;

Λίγες εβδομάδες πριν τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, ο Άγιος Βασίλης έχει εκπέμψει SOS! Τα ξωτικά είναι άφαντα και το εργοστάσιο παιχνιδιών έχει σταματήσει την παραγωγή. Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης όμως δεν θα επιτρέψουμε να μείνουν τα παιδιά χωρίς παιχνίδια και να καταστραφούν τα Χριστούγεννα! Αλλά δεν είναι εύκολο. Χρειαζόμαστε απεγνωσμένα τη βοήθειά σας. Ελάτε μαζί μας την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, στις 18.30, στο Hyatt Regency Thessaloniki, να καταστρώσουμε μαζί το σχέδιο αναζήτησης των ξωτικών, να τους μεταδώσουμε τη χριστουγεννιάτική μας διάθεση και να φροντίσουμε ώστε το εργοστάσιο παιχνιδιών να επανέλθει σε φουλ λειτουργία.

 

saving christmas 30 noembriou
Μέχρι τότε, σκεφτείτε τρόπους δράσης, καθώς και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μεταβούμε όλοι μαζί στον Βόρειο Πόλο και καλέστε μας στα τηλέφωνα 2310510010 – 6975892280 – 6944208320, για μια πρώτη ανταλλαγή ιδεών και την προπώληση των προσκλήσεων.
Η τιμή της πρόσκλησης ανέρχεται στα 15€/άτομο. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική στήριξη σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν την αρρώστια και το θάνατο (www.merimna.org.gr)

Σας περιμένουμε όλους!

χριστουγεννιάτικο δεντρο μινιμαλ
Πληροφορίες / προπώληση προσκλήσεων:
2310510010 – 6975892280 – 6944208320

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος