Διόρθωση Τατουάζ Φρυδιών: ΟΛΑ όσα θέλετα να ξέρετε (αλλά σιγά μη σας τα πούν!)

Ξαναβρισκόμαστε σήμερα εδώ στο momfatale.gr με την αγαπημένη σας τεχνίτρια Τατουάζ Φρυδιών, Χριστίνα Καρτάλη!

Τη Χριστίνα την έχετε γνωρίσει μέσα από τις δημοσιεύσεις της εδώ αλλά και μέσα από τη δουλειά της την οποία μοιράζεται μαζί σας στην ομάδα της στο φβ Christina Kartali Eyebrows Tattoo Artist και στη σελίδα της Christina Kartali Tατουάζ φρυδιών.

Σήμερα, κάλεσα τη Χριστίνα για να την ρωτήσω μια σειρά από απορίες που όλο αυτό το διάστημα μου στέλνετε κυρίως μέσω της σελίδας του momfatale στο φβ.

– Χριστίνα, καλημέρα! Καρδούλες παντού, αγάπη τεράστια εδώ στο momfatale για σένα. Σε ξέρουμε, σε ζούμε, μας έχεις φτιάξει το καλύτερο φρύδι του γαλαξία κι ήρθε η ώρα να τα ξαναπούμε γιατί έχουμε μαζέψει σωρεία μηνυμάτων για σένα με πιο συνηθισμένη ερώτηση που λαμβάνω από γυναίκες που έχουν ήδη κάνει τατουάζ φρυδιών είναι αν διορθώνονται! Προφανώς, δεν πηγαίνει πάντα καλά η διαδικασία, κάτι που δε χρειαζόμασταν τα μηνύματα για να ξέρουμε. Μάτια έχουμε κι όντως κυκλοφορεί ΠΟΛΥ κακή δουλειά έκει έξω. Η δική μου ερώτηση είναι γιατί:! Γιατί τόσες γυναίκες που έχουν κάνει τατουάζ στα φρύδια τους τα έχουν κάνει τόσο άσχημα; Τι φταίει; Τι δεν πήγε καλά; Τι έγινε λάθος;

Δυστυχώς τα μισά ραντεβού μου είναι διορθώσεις. Καταρχήν για να αποφασίσουν και να επιλέξουν σε ποια τεχνίτρια θα εμπιστευτούν το πρόσωπό τους επιβάλλεται καλή έρευνα από την δουλειά της τεχνίτρια ,κριτικές, φωτογραφίες και κυρίως τα σχόλια πελατών..Η εμπειρία μιας καλής τεχνίτριας και καλής ποιότητας υλικών μπορεί να κριθεί σε ένα καλό επίπεδο μέσα από αυτό.

Το τατουάζ φρυδιών είναι μια δύσκολη διαδικασία διότι απαιτείται καλή γνώση του αντικειμένου, εμπειρία πολλών ετών και άριστα υλικά.

Θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή τεχνίτριας  διότι δεν είναι υπηρεσία όπως νύχια, μαλλιά κλπ, τα οποία διορθώνονται άμεσα. Το παραμικρό λάθος στο τατουάζ φρυδιών θέλει  χρόνο και κοστίζει περισσότερο και θέλει έμπειρη τεχνίτρια για να διορθώσει  διότι μπορεί να επιδεινωθεί το αποτέλεσμα και να υποστεί το δέρμα κάποιο οίδημα ή μόλυνση.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να ξέρει η πελάτισσα τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει. Εάν δεν δώσει στην τεχνίτρια να καταλάβει και δεν έχει την εμπειρία η ίδια τεχνίτρια να αντιληφθεί τότε μπορεί να βγει ένα κακό αποτέλεσμα.

Έχει τύχει όμως να ζητάνε κάτι συγκεκριμένο στο οποίο εγώ δεν έχω συμφωνήσει σύμφωνα με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου και δεν υπολόγισαν την γνώμη μου, με αποτέλεσμα να μην αρέσει στη τέλος και να χρειαστεί να το διορθώσουμε με μεγαλύτερο κόστος.

Η κάθε τεχνίτρια είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει την πελάτισσα για όλη την διαδικασία και τα συμπτώματα.

 

Άρα τι πρέπει να προσέχουμε, όταν επιλέγουμε τεχνικό;

Καλή  έρευνα στη σελίδα της, σχόλια, κριτικές από πελάτισσες που έχουν ήδη επισκεφθεί την ίδια, ακόμα και να ρωτήσουν τις ίδιες. Τέλος η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της θα μας δώσει να καταλάβουμε αν έχει τις απαραίτητες γνώσεις και κατά πόσο μπορεί να καλύψει τις απορίες μας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.

Είναι προτιμότερο από ένα μήνυμα γιατί οι πληροφορίες είναι αρκετές και δεν είναι εφικτό να δοθούν μέσα από μηνύματα.

 

Δοκιμαστικά γίνονται; Είναι δηλαδή εφικτό να δεις ό,τι πιο κοντά στο φυσικό αποτέλεσμα ΠΡΙΝ χτυπήσεις το τατουάζ;

Στην πρώτη συνεδρία αφιερώνω αρκετό χρόνο ώστε να βρούμε το σωστό σχήμα με βάση την προσωπολογία. Είναι πολύ σημαντικό να νιώσει σιγουριά και να μου δείξει εμπιστοσύνη. Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση το μολύβι με το αποτέλεσμα της πένας αλλά μπορεί να καταλάβει από το περίγραμμα που θα δώσω. Αφού το επιβεβαιώσει προχωράμε στην εφαρμογή βήμα βήμα  και σταδιακά, δείχνοντάς το κατά την διάρκεια μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ας υποθέσουμε ότι το κακό έχει γίνει. Σε πόσα επίπεδα μπορεί να έχει γίνει το λάθος; Σχήμα; Χρώμα; Πυκνότητα; Μερικά φρύδια που παρατηρώ είναι σαν τατουάζ κανονικά- ενιαίο το χρώμα λες και τα έβαψες έντονα με μολύβι!

Το κακό αποτέλεσμα έχει να κάνει  με λάθος σχήμα σύμφωνα με τις αναλογίες του προσώπου και λάθος επιλογή χρωστικής. Είναι και τα δυο βασικά στοιχεία για το σωστό αποτέλεσμα. Μετά παρατηρούμε την τεχνική και ποια μέθοδο, γιατί δεν αρμόζουν όλες οι μέθοδοι και τεχνικές σε όλα τα δέρματα γιατί μπορεί να προκύπτει λιπαρότητα, ξηρότητα ή να έχει υποστεί κάποιες φθορές.

 

Μπορούμε κάπως να σώσουμε το τελικό αποτέλεσμα;

Φυσικά  και υπάρχει τρόπος διόρθωσης ακόμα και από μόνιμη μέθοδο τατουάζ. Εξαρτάται όμως πάντα με ποια μέθοδο  έχει γίνει το λανθασμένο τατουάζ ,με ποια τεχνική, μόνιμο ή ημιμόνιμο, πόσο καιρό πριν και τέλος η ποιότητα του δέρματος όσον αφορά την επούλωση. Η διόρθωση είναι μια χρονοβόρα διαδικασία  και θέλει υπομονή  ώστε να γίνει σωστά.

Να έχουν πάντα υπόψη  ότι η διόρθωση δε φαίνεται πάντα από την πρώτη συνεδρία.

Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις διόρθωσης που η κάθε μια χρειάζεται ξεχωριστή διαδικασία.

 

Ποια είναι η πιο δύσκολη περίπτωση που έχεις αντιμετωπίσει σε διόρθωση, Χριστίνα;

Όταν μιλάμε για διόρθωση είναι πάντα δύσκολη και απαιτείται εμπειρία και υπομονή. Η συγκεκριμένη μέθοδος που έχω ανακαλύψει εγώ μετά από ατελείωτες ώρες μελέτης και πρακτικής έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη ‘ζημιά’ στο δέρμα, σε σχέση με διάφορες μεθόδους όπως  λέιζερ, οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα στο δέρμα μας και όχι λύση σε αυτό.

 

Η διόρθωση πόσες συνεδρίες χρειάζεται;

Αυτό δεν μπορώ να το εγγυηθώ γιατί έχει να κάνει  με την τεχνική και την χρωστική που έχει χρησιμοποιηθεί πριν και την ποιότητα του δέρματος. Ακόμα και αν έχει χρησιμοποιηθεί  μόνιμο χρώμα ,αφαιρείται αλλά εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος.

 

Η διόρθωση είναι πιο επώδυνη απ’ ο,τι το αρχικό χτύπημα; Χρησιμοποιούμε και πάλι αναισθητική κρέμα;

 

Από τη στιγμή που χρησιμοποιώ αναισθητική κρέμα ο πόνος είναι ελάχιστος και αρκετά υποφερτός αλλά και πάλι είναι σχετικό αυτό για τον καθένα.

Γενικά σε ότι αφορά το τατουάζ των φρυδιών δεν απαντάω ποτέ απόλυτα διότι μας καθοδηγεί το δέρμα και οποιαδήποτε απάντηση θα ήταν παραπληροφόρηση.

 

-Χριστίνα, πες μου ότι έχεις φέρει παράδειγμα!

Έχω! Πάμε να το δούμε:

στην αρχή, βλέπω, χαμούλης!

1Το φρύδι της κοπέλας ειναι ΚΑΡΩ- ΚΑΡΩΩΩ ρε φίλη!!! ( με τέτοιες ματάρες βέβαια το σώζει)

3

Προσωπολογία και μέτρημα ακριβείας.

tattoo φρυδια

 

2

και ήδη, από την τρίτη συνεδρία, η κοπέλα – ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ- ξαναβγαίνει έξω χωρίς να υπονομεύει τίποτα την εμφάνισή της!

6Κι ενώ ξέρω ότι σας φαίνονται ήδη τέλεια, κορίτσια- υπομονή! Δεν είναι. Θέλουν ακόμα δουλίτσα.

8

Ορίστε, φρεσκοχτυπημένα και υπέροχα.

7

Σαν καινούρια.

13

Επειδή τη διαδικασία την έχω κάνει κι εγώ, να σας πώ:

1. ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη περίοδος για τέτοιες εργασίες: ούτε πολύ ζέστη, ούτε πολύς ήλιος- τέλεια

2. από τη φωτό που βλέπετε στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι απείρως πιο φυσικό και απαλό. Εδώ μόλις έχει σταματήσει το χτύπημα του τατουάζ.

3. αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Η Χριστίνα κι εγώ στη διάθεσή σας <3

4. Μη μασάτε: DO IT!

<3

 

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος