Βιωματικά Δημιουργικά Εργαστήρια για Παιδιά 3-12

KIDOT Generation

Σειρά βιωματικών δημιουργικών εργαστηρίων για παιδιά 3 έως 12 ετών

Ιανουάριος – Ιούνιος 2019

 kidot saturdays

Η ομάδα KIDOT και το ινστιτούτο ξένων γλωσσών Galileo Galilei Generation ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά του αύριο με μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, υπό τον τίτλο KIDOT Generation. Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2019, κάθε Σάββατο από τις 10:30 μέχρι τις 14:00 η μάθηση γίνεται παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο του Galileo Galilei Generation που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε ένα πολυθεματικό ταξίδι!

Από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο θα είναι αφιερωμένο σε δύο θεματικές, όπως τέχνες, ρομποτική, επιστήμες, μουσική, χορός, θέατρο κ.ά. προσκαλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα συνδυασμό θεματικών μέσα από δημιουργικά βιωματικά αυτοτελή εργαστήρια. Οι ομάδες που θα διεξάγουν τα εργαστήρια είναι το καταρτισμένο προσωπικό από το Galileo Galilei Generation, αλλά και επαγγελματίες έμπειροι στο παιδικό κοινό, οι οποίοι αποτελούν επιλεγμένοι συνεργάτες της ομάδας  KIDOT.

Το πρόγραμμα του κάθε Σαββάτου θα έχει ως εξής:

  • 10:30 – 11:30 Προσέλευση & προβολή ξενόγλωσσης παιδικής ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους
  • 11:30 – 12:30 Πρώτος κύκλος Workshop
  • 12:30 – 13:00 Δημιουργικό διάλειμμα
  • 13:00 – 14:00 Δεύτερος κύκλος Workshop

Ο κάθε κύκλος Workshop περιλαμβάνει τρία εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

kidot εργαστήρια σαββατο

Κάθε παιδί μπορεί να παίρνει μέρος σε ένα ή και στους δύο κύκλους Workshop, βιώνοντας έτσι ένα άκρως δημιουργικό Σαββατιάτικο πρωινό. Μέσα από τα εργαστήρια αυτά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να ανακαλύψουν καινούριες, αλλά και να εξερευνήσουν μέσα από τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι, έννοιες, αξίες και ενδιαφέρουσες θεματικές.

Για να μαθαίνετε πρώτοι το πρόγραμμα του KIDOT Generation μπορείτε να παρακολουθείτε την εκδήλωση στο Facebook [https://www.facebook.com/events/316747302263160/] ή να μας επισκεφθείτε στο www.kidotfestival.com

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

Για να κάνετε προεγγραφή σε κάποιο Workshop μπορείτε με τους παρακάτω τρόπους:

  • Τηλεφωνικά στο 2310 28 28 11
  • Μέσω email στο galileogalileigeneration@gmail.com αναγράφοντας την επιθυμητή ημερομηνία που θα συμμετέχετε, το όνομα του γονέα- κηδεμόνα, το όνομα και την ηλικία του παιδιού/των παιδιών σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Τιμή εισιτηρίου:

Για 1 Workshop: 8€/1 παιδί (presale), 10€/1 παιδί (on door)

Για 2 Workshops: 14€/1 παιδί (presale), 18€/1 παιδί (on door)

Ειδικές τιμές για τα αδέρφια, τους πολύτεκνους και τους ανέργους

Πού; Τσιμισκή 116, Κέντρο Θεσ/νίκης
Πότε; Ιανουάριος έως Ιούνιος, Κάθε Σάββατο, 10.30-14.00

KIDOT Team x Galileo Galilei Generation

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος