Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει διαγωνισμό  φωτογραφίας «αυτή τη φορά ψηφίζω» . Η νικήτρια φωτογραφία θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προωθητικού banner της καμπάνιας, καθώς και ως κύριο υλικό στα κοινωνικά δίκτυα του Γραφείου.

Το θέμα είναι ελεύθερο, φτάνει η φωτογραφία να αναδεικνύει το μήνυμα «αυτή τη φορά ψηφίζω».

photo-contest-thumb

Μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας προσωπικό λόγο γιατί ψηφίζετε με τη φωτογραφία που θα τραβήξετε. Ή ακόμα, να συνδέσετε έργα τα οποία έχει χρηματοδοτήσει η ΕΕ, ή τομείς της ζωής στην οποία η ΕΕ έχει συμβάλει θετικά και να τους αναδείξετε. Για ιδέες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα «τι κάνει η Ευρώπη για μένα;» (https://www.what-europe-does-for-me.eu/el/portal).

Όροι του διαγωνισμού:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε εγγεγραμμένος χρήστης της πλατφόρμας «αυτή τη φορά ψηφίζω».
  • Η φωτογραφίες πρέπει να έχουν ελάχιστο μέγεθος 10 megapixel.
  • Πρέπει να είναι πρωτότυπες, να μην προσβάλλουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων προσώπων και να μην περιέχουν εμπορικά σήματα τρίτων.
  • Δεν πρέπει να προσβάλουν τα προσωπικά δικαιώματα τρίτων προσώπων. Για κάθε απεικόνιση τρίτων είναι απαραίτητη η συγκατάθεσή τους.
  • Δεν πρέπει να είναι ρατσιστικές, προσβλητικές, ομοφοβικές, ανήθικου περιεχομένου ή άσχετες με το θέμα.
  • Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στο email: contact-el@aftitiforapsifizw.eu
  • O νικητής θα ανακοινωθεί στις 15 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις «100 ημέρες από τις Ευρωπαϊκές εκλογές»

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος