Απρίλιος στη Σχεδία στην Πόλη!

Ο Απρίλιος μπήκε, όπως πάντα, σαν ψέμα με την πρωταπριλιά του και την κυκλοθυμική του διάθεση! Εμείς πάλι που έχουμε παιδιά, έχουμε σταθερότατη διάθεση και ένα πρόγραμμα στο χέρι! Σε αυτό μόλις προστέθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις που τις μοιραζόμαστε ευθύς αμέσως μαζί σας!

logo-alone
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Σάββατο 6 Απριλίου 2019, 11:00-13:00
«Μαθήματα αστρονομίας», εργαστήρι επιστήμης
Τι συμβαίνει άραγε στο μακρινό σύμπαν; Τι ξέρουμε για τα άστρα και τους πλανήτες; Παρέα με τα παιδιά θα ετοιμάσουμε παράξενα διαστημόπλοια, θα περάσουμε δοκιμασίες και θα ανακαλύψουμε τι κρύβει ο ουρανός, σε ένα ξεχωριστό εργαστήρι αστρονομίας!
flying_machine_leonardo_da_vinci

Σάββατο 13 Απριλίου 2019, 11:00-13:00
«Μια μέρα με τον Λεονάρντο ντα Βίντσι», εργαστήριο μάθησης και δημιουργίας
Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στους σπουδαίους εφευρέτες! Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε στο χώρο και στο χρόνο, στην Ιταλία της Αναγέννησης περίπου 500 χρόνια πριν, και θα μπούμε μυστικά στο εργαστήριο του πολυμαθή Λεονάρντο ντα Βίντσι. Θα ανακαλύψουμε τον συναρπαστικό κόσμο του μεγάλου ζωγράφου, γλύπτη, μηχανικού, εφευρέτη και επιστήμονα, θα φτιάξουμε παρέα τις παράξενες ιπτάμενες μηχανές του και θα εμπνευστούμε από τους πίνακες του.

αυγα πασχαλινά ιδιαίτερα βαψίματα
Σάββατο 20 Απριλίου 2019, 11:00-13:00
«Μύρισε… Πάσχα!», εορταστικό εργαστήρι
Τα έθιμα του Πάσχα ξετυλίγονται σαν ένα παραδοσιακό παραμύθι… Μυρωδιές από νηστίσιμα λαζαράκια, το βάψιμο των αυγών με νήματα και κρεμμυδότσουφλα, γιορτινές κατασκευές αλλά και το κυνήγι του λαγού περιμένουν τους μικρούς φίλους της ομάδας!

και, όσο για τις «Δημιουργικές Διαδρομές» με τα παιδιά, μερικές χρήσιμες πληροφορίες είναι οι παρακάτω:

* Δηλώστε συμμετοχή: 2310 236 344, ώρες 17:00-20:00 ή στο 6978 383064
* Συνδρομή υποστήριξης για κάθε πρόγραμμα: 6 €
* Προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους υγιεινό δεκατιανό.
* Τα εκπαιδευτικά προγράμματα υλοποιούν τα μέλη – παιδαγωγοί της «Σχεδίας στην πόλη».
* Η συνδρομή σας διατίθεται στην υποστήριξη των εθελοντικών μας προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο φβ της Σχεδίας στην πόλη!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος