Γυναικεία συμμορία εισβάλλει ασταμάτητα ληστεύοντας την αγορά της Αθήνας!

Πάσχα έρχεται και η  επιθυμία για ανανέωση αυξάνεται για όλες μας, ακόμα κι γι΄αυτές που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να βγουν στην αγορά για τα καθιερωμένα γιορτινά ψώνια! Κάποιες διατηρούν τον έλεγχο αυτής της ανάγκης, ενώ άλλες ορμούν στα καταστήματα με άδειες τσέπες, και εντελώς ανενόχλητες καταφεύγουν στην κλοπή  αντικειμένων χωρίς δισταγμό. Υποδύονται τις πελάτισσες, απασχολούν τους υπαλλήλους στα ταμεία, κλέβοντας μπροστά στα μάτια τους ό,τι μικρό μπορούν να χωρέσουν κάτω από τις μακριές τους φούστες.

dd1c6c280eb9211536d6cd89254fa4c7_XL  omada_zita_645x

 

Τσάντες,  μπλούζες, ακόμα και κινητά αρπάζουν από τα ταμεία των καταστημάτων, την ώρα που οι ιδιοκτήτες στρέφουν το βλέμμα τους αλλού. Μια περίπτωση ιδιαίτερα προκλητική είναι μιας γυναίκας που με πέτρες σπάει μια βιτρίνα με ηλεκτρικά είδη. Οι καταστηματάρχες δηλώνουν βαθιά προβληματισμένοι και τις αποκαλούν ¨επαγγελματίες κλέφτρες¨ διότι αντιλαμβάνονται την έλλειψη προϊόντων κατόπιν εορτής, όταν οι ίδιες έχουν απομακρυνθεί από το κατάστημα.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Marianna Ftaka

Η Μαριάννα έχει τελειώσει δημοσιογραφία και κάνει την πρακτική της στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκη. Της αρέσει το ροζ και πίνει νερό από ένα τεράστιο πλαστικό θερμός σε σχήμα παγωτό.

Σχολίασε πρώτος