Τίτλοι τέλους στο γάμο γνωστής τραγουδίστριας!

 

Η αγγλικής καταγωγής  “Βασίλισσα της Ποπ”  Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς γνωστή με το όνομα Adele, μετά από 2 χρόνια γάμου με τον Simon Konecki, φτάνουν σε διαζύγιο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Μετά από 5 χρόνια σχέσης και 2 χρόνια γάμου, φέρνουν στον κόσμο το 2015 τον γιο τους  Άντζελο Τζέιμς Κονέκι ,τεσσάρων χρονών σήμερα, και ανεξάρτητα από το διαζύγιο που αφορά τους ίδιους δηλώνουν αφοσιωμένοι με πολύ αγάπη στο μεγάλωμα του γιου τους.

adele     “adele01

 

Η 30χρονη και ο 44χρονος πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με πλήρη μυστικότητα, παντρεύτηκαν το 2016 και κάνανε γνωστό το γάμο τους πολλούς μήνες αργότερα. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, αφοσιωμένη στις φιλανθρωπικές της πράξεις, και παρ’όλες τις επιτυχίες της στον καλλιτεχνικό χώρο, διατηρεί την ταπεινότητα της και μια μεγάλη γκάμα θαυμαστών όλων των ηλικιών. Το διαζύγιο της αιφνιδίασε πολλούς από τους fan της παγκοσμίως. Η ίδια με τον πρώην σύζυγο της απευθύνουν παράκληση για σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους ενώ τονίζουν πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Marianna Ftaka

Η Μαριάννα έχει τελειώσει δημοσιογραφία και κάνει την πρακτική της στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκη. Της αρέσει το ροζ και πίνει νερό από ένα τεράστιο πλαστικό θερμός σε σχήμα παγωτό.

Σχολίασε πρώτος