Moody Sanchez- About a Girl

Άντε πάλι με το “ποιός ειναι”!

Τι σας πιάνει; Το/ την ακούτε καλύτερα αν ξέρετε από που είναι- Τ Η  ΦΑΣΗ?!?!?

Όπως και να έχει, εγώ εύκολα χατήρια δε χαλάω και μιας και ρεπορτάζ δεν έχω κάνει (ακόμα) θα ξανααντιγράψω κι εγώ το culturenow.gr που το αγαπώ και το εμπιστεύομαι και θα σας παραθέσω τις εξής πληροφορίες:

Ο Moody Sanchez γεννημένος στη Καβάλα και ασχολείται ενεργά με το Hip-Hop από τις αρχές του 2000. Συμμετέχοντας στους Gozar Studio Production και σε άλλα projects. Στις αρχές του 2012 ασχολείστε αποκλειστικά με το beat making φτιάχνοντας Hip-Hop/Trip hop downtempo beats βασισμένα σε Blues και Soul δείγματα. Μετά από συνεργασίες με πολλούς μουσικούς φτιάχνει την Rebel Funk Orchestra ένα instruemental σχήμα που συνδυάζει Mpc set και jam από μουσικά όργανα. Το 2014 ιδρύει τους «The Gangsters of Love» μια full band με 2 τραγουδιστές, 2 πιανίστες, μπάσο και σαξόφωνο. Μαζί με το Στέφανο Λαζαρίνο (Kashmir, Superclean, Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες, Ξαξακες) συνδιαζουν Mpc grooves με saxophone jams σε ένα uplifting, ρομαντικό, χορευτικό και soulful set.

Πολύ δυνατό insta o Moody Sanchez, τον βρίσκετε ΕΔΩ

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος