Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου 5/5/19

Τα οφέλη του γέλιου μελετούσε εδώ και χρόνια ο Ινδός γιατρός Δόκτωρ Μαντάν Καντάρια, με αποτέλεσμα να καθιερώσει το 1998 μια ημέρα αποκλειστικά αφιερωμένη στο γέλιο.Η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Μαΐου.Το γέλιο είναι σημαντικός παράγοντας στη ζωή μας.μμμμ F

Ο σύγχρονος ρυθμός ζωής είναι λόγος αποσυντονισμού του ανθρώπου από ουσιαστικά πράγματα, κάνοντας τον να αδυνατεί να καταλάβει την σημασία και το ρόλο του γέλιου.Για τις ευεργετικές ιδιότητες και την αντικαταθλιπτική του δράση, το συστήνουν ειδικοί ως θεραπεία για ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα. Το άτομο που γελά εκφράζει όχι μόνο χαρά, αλλά και την καλή κατάσταση της υγείας του.Έμπειροι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως ο τρόπος και ο λόγος που γελά κάποιος πολλές φορές δηλώνει στοιχεία του χαρακτήρα του,λέγοντας πως είναι σημαντικό κριτήριο για να γνωρίσεις κάποιον. ΑναρωτηθείτεΣτη διάρκεια της ημέρας γελάτε όσο πρέπει; Αν όχι υπάρχει λύση και γι’αυτό! Σκεφτείτε ότι ζείτε την ιδανικότερη κατάσταση, το καλύτερο για το παιδί σας, μια κοινωνική εξέλιξη που σας διευκολύνει, έναν έρωτα προσαρμοσμένο στα μέτρα σας, και αν είστε καλοί ηθοποιοί κάτι θα αλλάξει μέσα σας, έστω και για λίγο. Μια ημέρα χωρίς γέλιο είναι μια χαμένη μέρα λέει ο  “Τσάρλι Τσάπλιν”.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Marianna Ftaka

Η Μαριάννα έχει τελειώσει δημοσιογραφία και κάνει την πρακτική της στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκη. Της αρέσει το ροζ και πίνει νερό από ένα τεράστιο πλαστικό θερμός σε σχήμα παγωτό.

Σχολίασε πρώτος