Έφτιαξαν ξενοδοχεία για έντομα ……..!

Ποίος είπε ότι μόνο οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στις ανέσεις ;;;;; Προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εντόμων, Γερμανικής καταγωγής άνθρωποι δημιουργούν στο Μεξικό το δεύτερο ξενοδοχείο εντόμων.! Μια κατασκευή από πολύ απλά υλικά, σε μόλις 1 τετραγωνικό μέτρο και με δέκα δωμάτια δημιουργείται ένα μέρος όπου τα έντομα θα μπορούν να τρώνε, να ξεκουράζονται να προστατεύονται από τον βλαβερό ήλιο, την ξηρασία, τις καιρικές συνθήκες και από ο,τι άλλο απειλούνται.

depositphotos_74706913-stock-photo-insect-hotel garten899_v-contentgross

Με λίγα ξύλα,χόρτα,φύλλα,πέτρες, και τούβλα την καινοτόμα αυτή πράξη κάνανε και Έλληνες φιλόζωοι στην Ήπειρο και στα Ιωάννινα! Εκτός από τα κατοικήσιμα δωμάτια, τα μικρά αυτά δημιουργήματα παρέχουν και κήπους με άνθη για να μπορούν τα έντομα να “φλερτάρουν” σε όμορφο περιβάλλον. Οι επισκέψεις των “πελατών εντόμων” στα ξενοδοχεία είναι αυξημένες, καθώς αντιλαμβάνονται πώς κάτι διαφορετικό και πρακτικό συμβαίνει στην ατμόσφαιρα και με τον τρόπο τους ανταποκρίνονται!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Marianna Ftaka

Η Μαριάννα έχει τελειώσει δημοσιογραφία και κάνει την πρακτική της στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκη. Της αρέσει το ροζ και πίνει νερό από ένα τεράστιο πλαστικό θερμός σε σχήμα παγωτό.

Σχολίασε πρώτος