ΕΣΠΑ Παιδικοί Σταθμοί ΚΔΑΠ 2019-2020: Η Προετοιμασία Ξεκίνησε!

Εν αναμονή της ημέρας έκδοσης της «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2019-2020 της ΕΕΤΑΑ ΑΕ» έλαβα από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών* στην Τριανδρία το εξής πολύ κατατοπιστικό ενημερωτικό:

κδαπ κ

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να εγγράψουν το/τα παιδί/παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΚΕΔΗΘ [και στους παιδικούς σταθμούς συμπληρώνω εγώ] θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν έτοιμα όλα τα κάτωθι βασικά δικαιολογητικά :

1. Διαβατήριο και άδεια διαμονής σε ισχύ (για όσους προέρχονται από χώρες εκτός Ε.Ε.)

2. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (Εάν είναι σε ξένη γλώσσα απαιτείται επίσημη μετάφραση του. Εαν η χώρα καταγωγής δεν εκδίδει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, τότε θα πρέπει να προσκομίσετε οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί την οικογενειακή κατάσταση συνοδευόμενο πάντοτε με την επίσημη μετάφραση του), όπου θα αναφέρονται ΟΛΑ τα παιδιά της οικογένειας.

3. Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2018.

4. Σε περίπτωση που η μητέρα ή ο πατέρας του παιδιού είναι άνεργη ή άνεργος αντίστοιχα, θα πρέπει να έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ (εάν δεν έχουν θα πρέπει να φροντίσουν για την άμεση έκδοση κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ).

Τα παραπάνω αποτελούν ΤΜΗΜΑ του συνόλου των δικαιολογητικών που θα επισυνάπτονται στην αίτηση.

Συνήθως ζητάνε Μ1 για τους εν διαστάση, διαζευκτήριο για τους διαζευγμένους, ληξιαρχική πράξη θανάτου για τους χήρους/ες.

Ενημερώνουμε καθώς μαθαίνουμε περισσότερα.

 

* Για περισσότερες πληροφορίες για τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΘ επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος