Ένας αρκούδος μια φορά…από το Μπενάκη στο Τελλόγλειο!

Μια μέρα πριν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Ένας αρκούδος μια φορά…από το Μπενάκη στο Τελλόγλειο», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό παραμύθι της Eleni Geroulanou και σε εικονογράφηση της Iris Samartzi- στο άκουσμα του ονόματός της είμαστε όρθιες και χειροκροτάμε, περιμένουμε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους στο άνοιγμα της ιδιαίτερης αυτής έκθεσης με δημιουργικό workshop εμπνευσμένο από τον Αρκούδο και ανάγνωση του παραμυθιού.

ένας αρκούδος μια φορά στο τελλόγλειο

 
Σας καλούμε στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, στις 18.00 να γνωρίσετε από κοντά τον Αρκούδο, να ακούσετε την απίθανη ιστορία του από την κυρία Ίριδα Σαμαρτζή και να περάσετε ένα δημιουργικό απόγευμα στον χώρο του μουσείου.
Στο πωλητήριο του Ιδρύματος θα διατίθεται το βιβλίο «Ένας αρκούδος μια φορά» από τις Εκδόσεις Πατάκη-Patakis Publishers.
Παρακαλούμε, για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, δηλώστε συμμετοχή στο education@teloglion.gr (Τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων) ή στο info@teloglion.gr (Υποδοχή).
Είσοδος δωρεάν.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος