Παιδική Κεντρική Βιβλιοθήκη: Βραχιολάκια του Μάρτη!

Το παιδικό τμήμα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον πρώτο μήνα της άνοιξης και μας καλεί να  φτιάξουμε βραχιολάκια του Μάρτη,

την Παρασκευή  28/02/2020 και ώρα 5.30μ.μ. – 7:00μ.μ. στις εγκαταστάσεις της, Αλ. Σβώλου με Εθν. Αμύνης, στο ισόγειο.

Άσπρες και κόκκινες κλωστές, θα πλεχτούν για να γίνουνε βραχιόλια για να μη μας «πιάσει» ο ήλιος και στο τέλος του μήνα θα τα αφήσουμε στις τριανταφυλλιές, για να τα βρουν τα χελιδόνια και να κτίσουν τη φωλιά τους, όπως λέει η παράδοση!

βραχιολάκι μάρτης

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω  και τους γονείς τους και υλοποιείται από τους καλλιτέχνες και παιδαγωγούς της Action Αrt .
Υλικά που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας:

κόκκινες και άσπρες κλωστές πλεξίματος ,

χάντρες,

κουμπιά και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας σας για τη διακόσμηση του μάρτη του!

Προκειμένου να συμμετέχετε στη ΔΩΡΕΑΝ δράση της Βιβλιοθήκης,  χρειάζεται να κάνετε ηλεκτρονική προεγγραφή στο s.chatzi@thessaloniki.gr

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος