Φρουτοδημιουργίες!

Τα φρούτα όπως και τα λαχανικά περιέχουν βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που είναι εξαιρετικά σημαντικά για την καλή υγεία.

Πώς όμως θα πείσουμε τα παιδιά να φάνε φρούτα ; Με δημιουργική απασχόληση φυσικά!

Διαλέξτε φρέσκα φρούτα εποχής μαζί , αφήστε τα παιδιά να αναμειχθούν στη διαδικασία του πλυσίματος,  συζητήσετε για οφέλη τους και ετοιμαστείτε για μια ευφάνταστη πρόταση διατροφής και δημιουργίας.

Φροντίστε να εξασφαλίσετε μια επιφάνεια και τα παιδιά με την έμφυτη τους φαντασία θα δημιουργήσουν από μόνα τους.

Πέρα από τη γευστική απόλαυση τα παιδιά θα πειραματιστούν και θα  διασκεδάσουν με τη συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση μας.

Φιλιά από μένα και τα φρούτα μου!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Maria Tsorakidou

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία αγάπησε τα παραμύθια, τις κατασκευές και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία και τα παιδιά. Σπούδασε και αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ, το τμήμα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία αλλά τα τελευταία χρόνια την κέρδισε αυτό που πάντα επιθυμούσε: να συνδυάσει το μεγαλείο της δημιουργίας με τη βιωματική- παιγνιώδη μάθηση. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΚΕΔΗΘ. Έχει δύο κόρες, την Αγγελική και τη Χριστίνα. Λατρεύει τα ζώα κι έχει υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Με πλοηγό την φαντασία και κίνητρο την αγάπη για το παιδί έχει ως στόχο να καλλιεργήσει τις δεξιότητες των παιδιών σεβόμενη πάντα τις αρχές της ενσυναίσθησης.

Σχολίασε πρώτος