Παίζουμε: Τρίλιζα με ‘Οσπρια!

Όταν υπάρχει διάθεση και κέφι για δημιουργική απασχόληση στο μυαλό μας έρχονται οι πιο απίθανες και ευρηματικές ιδέες και λύσεις !

Η σημερινή μας πρόταση είναι η τρίλιζα με  όσπρια και ζυμαρικά..!

Καλά διαβάσατε! Ανατρέξτε στα ράφια της κουζίνας σας και προμηθευτείτε με τις πρώτες ύλες ή μάλλον… τα πιόνια σας !

Τοποθετήστε τέσσερα μακαρόνια σχηματίζοντας τη βάση τη τρίλιζας και τέλος όσπρια ή και άλλου τύπου ζυμαρικά- όπως πεταλούδες και κοχύλια- και παίξτε με τα ζουζούνια σας!

Το τουρνουά εκτός από ενδιαφέρον υπόσχεται να έχει και ξεχωριστή … νοστιμιά ♥️

Σας φιλώ πεταχτά γιατί χάνω

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Maria Tsorakidou

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία αγάπησε τα παραμύθια, τις κατασκευές και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία και τα παιδιά. Σπούδασε και αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ, το τμήμα προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία αλλά τα τελευταία χρόνια την κέρδισε αυτό που πάντα επιθυμούσε: να συνδυάσει το μεγαλείο της δημιουργίας με τη βιωματική- παιγνιώδη μάθηση. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΚΕΔΗΘ. Έχει δύο κόρες, την Αγγελική και τη Χριστίνα. Λατρεύει τα ζώα κι έχει υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Με πλοηγό την φαντασία και κίνητρο την αγάπη για το παιδί έχει ως στόχο να καλλιεργήσει τις δεξιότητες των παιδιών σεβόμενη πάντα τις αρχές της ενσυναίσθησης.

Σχολίασε πρώτος