Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες της ΚΕΔΗΘ.

Στο παρόν άρθρο θα διαβάσετε το δελτίο τύπου της ΚΕΔΗΘ σχετικά με τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που διατηρεί. ΕΔΩ θα διαβάσετε το δικό μου insight καθώς δουλεύω εκεί για 5η χρονιά ;) Για να ξεκινήσουμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για τα παιδιά μας!

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης λειτουργεί 5 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών τυπικής εκπαίδευσης (Κ.Δ.Α.Π.) και 1 Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν και να απασχοληθούν τα παιδιά με ποικίλες δραστηριότητες, ΔΩΡΕΑΝ μετά το σχολείο όλο το χρόνο.

κδαπ κεδηθ

Οι εργαζόμενοι των Κ.Δ.Α.Π. βρίσκονται καθημερινά στα 6 Κέντρα και μπορούν να ενημερώσουν τους γονείς για το ρόλο και το έργο των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, να δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και όλες τις νέες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, τον τρόπο ένταξης και εγγραφής καθώς και τον τρόπο για την άρτια συμπλήρωση των αιτήσεων.

  • Για παιδιά 5-12 ετών

  • Δωρεάν 12 μήνες το χρόνο

  • Ωράριο λειτουργίας 13.00-22.00 κατά τη σχολική περίοδο και 08:00-17:00 στις σχολικές διακοπές (τηλ.επικ. ΚΔΑΠ Α΄ 2310.300261, ΚΔΑΠ Τριανδρίας 2310.936487, ΚΔΑΠ Κ΄2310.819111, ΚΔΑΠ Ν΄ 2310.927007, ΚΔΑΠ 88 6932.461634)

  • ΚΔΑΠ ΜΕΑ για άτομα και νέους με αναπηρία. Λειτουργία 07.00-22.00 και δωρεάν μεταφορά από και προς τη δομή (τηλ.επικ. 2310.539299)

  • Πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: μουσική, πληροφορική, ρομποτική, φυσικοθεραπεία, γυμναστική, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ανάγνωση-γραφή, εικαστικά, θέατρο, χορός – breakdance, σκάκι, ψυχολογική-συμβουλευτική υποστήριξη, επισκέψεις κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

  • Με voucher μέσω ΕΣΠΑ

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος