Πειρατικές Επιδρομές στη Νήσο Σαμοθράκη!

Όπως όλοι γνωρίζουμε , οι πειρατικές επιδρομές δε σπανίζουν στη Σαμοθράκη .

Τα πληρώματα- συχνά διμελή- με ρούχα χαρακτηριστικά της πειρατικής ιδιότητας, πρόσωπα θαλασσοδαρμένα και άγρια, ρίχνουν άγκυρα στα ανοιχτά του βορείου τμήματος του νησιού, απ’ όπου

εφορμούν, σκορπώντας τον τρόμο στο εσωτερικό της νήσου Σαμοθράκης.

Σπάνιες οι παρακάτω φωτογραφίες- ντοκουμέντα των πειρατών την ώρα της επίθεσης. Ο ερασιτέχνης φωτογράφος κατάφερε να απαθανατίσει την πρωτοφανή βαρβαρότητα ενδεχομένως και με τίμημα την ίδια του τη ζωή, καθώς μετά τη λήψη των συγκεκριμένων φωτογραφιών κανείς δεν έμαθε τίποτα για την τύχη του.

Τουρίστες και κάτοικοι αναφέρεται ότι βρίσκονται αμπαρωμένοι στα σπίτια τους, προσευχόμενοι η  μάνητα των πειρατών να κατευναστεί και η απειλή να περάσει.

Για ό,τι νεότερο, θα σας κρατάμε ενήμερους.

camping samothraki

 

 

pirates samothraki

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος