Galileo Galilei Generation. Open Minds: Ένα μαγικό ταξίδι στη γνώση!

Το Galileo Galilei Generation είναι ένας χώρος που αγαπώ με δράσεις που παρακολουθώ. Με κέρδισε η παιδοκεντρική του φιλοσοφία, οι εγκαταστάσεις του και το προσωπικό του: όλα λειτουργούν όχι μόνο ως αγωγός γνώσης αλλά και πολλαπλασιαστής και φυσικό είναι, ό,τι εγκρίνω για τα δικά μου παιδιά- ναι, εκεί θα μάθουν αγγλικά και όχι μόνο- να παρελάσει και από εδώ. Κι αν για πχ τις παιδικές τροφές δεν ξέρω παρά μόνο όσα έμαθα εμπειρικά και διαβάζοντας, οι ξένες γλώσσες είναι το στοιχείο μου, το αντικείμενο σπουδών μου κι ένας εργασιακός τομέας στον οποίο κουβαλάω είκοσι (έξι- αλλά αυτά τα 6 μεταξύ μας) χρόνια εμπειρίας.

Συστήνω υπεύθυνα και επιστημονικά, λοιπόν!

galileo 1

Τώρα, στην αρχή της χρονιάς το Galileo Galilei Generation, Τσιμισκή με Γούναρη, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο του που ταξιδεύει τους μαθητές από το φυσικό περιβάλλον και τη θάλασσα μέχρι το διάστημα με στόχο την ευχάριστη εκμάθηση των ξένων γλωσσών, σε ένα ασφαλές περιβάλλον τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και τα απαραίτητα μέτρα μέσα από μια σειρά δράσεις!

Μελετήστε και κλείστε θέση ανάλογα!

Τρίτη 15/09/20 Βιωματική Ρομποτική και Ρομποτική με Εκμάθηση Ξένης Γλώσσας στις 18.00-19.30

«Όταν είναι να φύγει το τρένο, τον καημένο τον σταθμάρχη αγωνία τον περιζώνει. Μετράει τα πολύχρωμα βαγόνια ένα-ένα ξανά και ξανά και πεισμώνει. Η μηχανή σφυρίζει και οι επιβάτες ανυπόμονοι μετρούν τα λεπτά αντίστροφα. Τα γρανάζια είναι στη σωστή θέση να ξεκινήσουν, όμως μόνο το πράσινο βαγόνι προχωράει πάνω στις ράγες. Ο σταθμάρχης βουρκώνει. Με ματιά σφιγμένη κοιτάζει απελπισμένα το κόκκινο, μπλε και πορτοκαλί βαγόνι και η καρδιά του παγώνει. Τι συνέβη στα υπόλοιπα βαγόνια; Που βρίσκεται το πρόβλημα; Μπορείς να τον βοηθήσεις;»

 galileo 2

Πέμπτη 17/09/20 Scooby-Doo & Batman Escape Room στις 18.30-19.30

Τί κάνουν μαζί η ομάδα Scooby-Doo και ο Batman; Οι εφημερίδες αναφέρουν: “Οι κακοποιοί από τους δύο κόσμους ενώνονται για να καταστρέψουν την πόλη. Batman και Scooby-Doo συνεργάζονται για τη σωτηρία της πόλης μας.” Ή μάλλον έτσι πιστεύουμε… Ποιοι βρίσκονται πίσω από τις μάσκες; Βρεθήκατε στην περιοχή που εμφανίστηκε το “φάντασμα” και είστε οι μόνοι που το έχετε δει. Ο Scooby χρειάζεται τη βοήθειά σας. Έχετε μία ώρα για να λύσετε τους γρίφους που θα σας οδηγήσουν στα κλεμμένα αντικείμενα.

Πέμπτη 17/09/20 Το ταξίδι του χαμένου έργου τέχνης στις 19.30-20.30  

75

Το καλοκαιρινό μαγικό ταξίδι για το κυνήγι του χαμένου έργου τέχνης ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι.       Κλάπηκε ο ομορφότερος καλοκαιρινός πίνακας από το εικαστικό εργαστήρι του Galileo Galilei. Οι μαθητές του ξεκινάνε με το βαγόνι από το παλιό βαγόνι του Orient Express και με το ιστιοφόρο του Ζακ-Υβ Κουστώ σε όλες τις χώρες να το βρουν. Μαζί τους έχουν τις σημειώσεις από όλες τις γλώσσες και για οδηγούς τους καθηγητές. Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε…

 

    Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε παιδιά και γονείς και έχει ως στόχο τη γνωριμία με τα μοναδικά μας και καινοτόμα προγράμματα τα οποία βασίζονται στα Ευρωπαϊκά Πρότυπα διδασκαλίας.

Το Ινστιτούτο Galileo Galilei Generation ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο για την υγεία των μαθητών του αλλά και των μικρών επισκεπτών έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες απολύμανσης όλων των χώρων, εγκατάσταση φίλτρων ενεργού άνθρακα, προμήθειας αντισηπτικών χεριών, γαντιών, μασκών, καθώς και μείωσης του αριθμού διαθέσιμων καρεκλών τηρώντας τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου. Για το λόγο αυτό, η παρακολούθηση των εργαστηρίων απευθύνεται σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και θα σας παρακαλούσαμε να κλείσετε τη θέση σας έγκαιρα.

Ακολουθήστε μας στο μαγικό ταξίδι της γνώσης.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα workshops μας καλώντας στο: 2310282811, είτε στέλνοντας email στο: galileogalileigeneration@gmail.com.
Galileo Galilei Generation, Τσιμισκή 116, στον 1ο όροφο.

Δείτε και την ιστοσελίδα ΕΔΩ

 

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος