Νέες Θεματικές και Σύγχρονα Εκπαιδευτικά Εργαλεία από το ΚΔΑΠ Α της ΚΕΔΗΘ.

Για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών δεν έχουμε μιλήσει γενικά, παρά μόνο για εκείνα που υπάγονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Έχω την τύχη να γνωρίζω στην εντέλεια το πόσο άρτιο και ταγμένο είναι το προσωπικό, με πόση εμπειρία και φροντίδα προσεγγίζουν όλοι την καθημερινή τους ενασχόλησης με τα εκατοντάδες εγγεγραμμένα παιδιά, πόσο υψηλά είναι η εύρυθμη λειτουργία τους στην ατζέντα της Προέδρου της ΚΕΔΗΘ και Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Θεσσαλονίκης, κυρία Ιωάννας Κοσμοπούλου και πόση διοικητική υποστήριξη λαμβάνουν για να λειτουργούν τόσο επωφελώς για τα παιδιά που καθημερινά φιλοξενούνται στις δομές.

Φέτος, τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΘ εμπλουτίζουν το πρόγραμμά τους με νέες ενότητες σύγχρονης θεματολογίας και φιλοδοξούν να γίνουν ένας πολυχώρος μάθησης και διασκέδασης για τα παιδιά.

Απτή απόδειξη οι δράσεις που ετοίμασαν έμπειρα στην εκπαίδευση στελέχη και ξεκινούν ήδη να υλοποιούνται:

δείτε τις αφίσες και αν συγκαταλέγεστε στους τυχερούς που έχουν εγγράψει τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΘ- δείτε ΕΔΩ για πληροφορίες που αφορούν στη διαδικασία εγγραφής- εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να καταρτιστούν τα παιδιά σε θεματικές όπως:

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο 

“Σερφάρουν” τα παιδιά μας στο διαδίκτυο;

Στο ΚΔΑΠ Α΄αυτή την Παρασκευή 16/10 και ώρα έναρξης 18:00, αλλά και τις δύο επόμενες εβδομάδες, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο απευθυνόμενο σε παιδιά απο Γ΄δημοτικού και πάνω.
Θα μάθουμε πως να πλοηγηθούμε με ασφάλεια και πως να εντοπίζουμε τις “παγίδες”… Επίσης, θα μάθουμε για τον διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και την προσωπική επικοινωνία με αγνώστους. Η ψυχολόγος και ο εκπαιδευτής πληροφορικής της δομής, θα λύσουν όλες τους τις απορίες.

ΑΦΙΣΑ ΚΔΑΠ Α

 

Παιδί και Δικαιώματα

ΑΦΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

 Κυκλοφοριακή Αγωγή

 

 

 

 

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ

 

 

Περιβάλλον

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΚΕΔΗΘ, καθημερινά έως τις 17.00 στο 2311821722, ή με το ΚΔΑΠ Α, καθημερινά 13.00- 22.00 στο τηλέφωνο 231 030 0261.

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος