#familytime «Μικροί & μεγάλοι εξερευνητές: Βρες μέσα στα σχήματα, μυστικά και σύμβολα!»

Παρατήρησε προσεχτικά, άκου και έπειτα μοιράσου τις ιδέες και τις σκέψεις σου, ενώ εξερευνείς τη νέα έκθεση του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. “Forever Now” του Πάνου Τσαγκάρη…

 family time art tellogleio

Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού μουσείο-εκπαιδευτικού προγράμματος, τα παιδιά (ηλικίας 4-12 ετών) αλλά και οι συνοδοί τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης μέσα από προσεχτικά επιλεγμένες δραστηριότητες που προϋποθέτουν και ενισχύουν τη συνεργασία και την αλληλοϋποστήριξη όλων των μελών της οικογένειας και της ομάδας.

Η παρέα μας μεγαλώνει καθώς μετά από την αυξημένη εκδήλωση ενδιαφέροντος, δημιουργήσαμε και ένα πρωινό τμήμα family time!

 

Στην επόμενη συνάντησή μας, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 10.30, στις 12.30 αλλά και στις 16.00, σας καλούμε να έρθετε και να εξερευνήσουμε μαζί ένα μαγικό ζωγραφικό σύμπαν, γεμάτο με σχήματα, χρώματα και μυστικά σύμβολα.

Πόσα κρυμμένα σύμβολα μπορείτε να εντοπίσετε;

 

Το πρόγραμμα διάρκειας ενενήντα λεπτών, περιλαμβάνει μια μικρή εισαγωγή στη θεματική της έκθεσης, περιήγηση σε επιλεγμένα έργα και μικρής διάρκειας εργαστήριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με την τεχνική του κολλάζ, χρησιμοποιώντας πληθώρα υλικών, συμβόλων και σχημάτων που εντοπίσαμε στην έκθεση.  

 

Κόστος συμμετοχής:

2μελείς οικογένειες: 5 ευρώ

3μελείς οικογένειες: 10 ευρώ

4μελείς οικογένειες: 15 ευρώ

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: 2310-991614 και στο education@teloglion.gr (Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-14.00) ή στην Υποδοχή: 2310-247111 και στο info@teloglion.gr (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17.00-19.00, Τετάρτη 11.00-14.00 & 17.00-21.00, Σαββατοκύριακο 10.00-18.00, Δευτέρα κλειστά).

 

Δεδομένων των συνθηκών για την αντιμετώπιση του Covid-19 και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά αριθμός προτεραιότητας.

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες στους χώρους εντός και εκτός κτιρίου. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Ιδρύματος.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος