Η Πιο Αστεία Στιγμή της Χρονιάς!

Το 2020 έχει υπάρξει μια χρονιά για κλάματα κι όχι για γέλια. Ωστόσο, το γέλιο είναι στην ανθρώπινη φύση και μέσα στη ζοφερότητα της κατάστασης δεν είναι να απορεί κανείς που όλοι ψάχναμε μια αφορμή να γελάσουμε.

Το λάθος μέγεθος της μάσκας που δόθηκε στα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού ήταν απλώς η τέλεια αφορμή για να ξεχαστούμε και να ξεκαρδιστούμε.

Μερικά από τα καλύτερα που είδαμε ήταν τα παρακάτω:

Μαθητές Δημοτικού με μάσκα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε μια πραγματικότητα δυστοπική που καταλήξαμε να έχουμε περισσότερες μάσκες από βρακιά, μικρή σημασία έπαιξε ότι μια μάσκα ήρθε σε λάθος μέγεθος. Αν όμως υπολογίσετε το γέλιο που ρίξαμε πραγματικά αυτό ήταν ένα λάθος για το οποίο μάλλον χαρήκαμε περισσότερο απ’ότι λυπηθήκαμε!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος