Glühwein: Μια Πόσιμη Χριστογεννιάτικη Περιπέτεια.

Φέτος δε θα ταξιδέψουμε στη Βόρεια Ευρώπη, δε θα πιούμε γλυκό κρασί στις ανοιχτές αγορές- αυτό όμως δεν είναι λόγος να στερηθούμε ό,τι αγαπήσαμε, όπως το γλυκό κρασί με τα έντονα αρώματα μπαχαρικών και μελιού!

Αυτή είναι η πιο γρήγορη παρουσίαση της βασικής συνταγής που είμαι σίγουρη ότι θα αποθεώσετε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις και ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο άρθρο που έχει γραφτεί ποτέ για το γλυκό κρασί!

 

Καλές, ζεστές κι όμορφες γιορτές!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια Παναγιωτοπούλου είναι Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης, ένα δίκτυο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με φορέα υποδοχής το Δήμο Θεσσαλονίκης, καθημερινά 8-11 εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στον 89 Rainbow, ενώ τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Κύπρο και ΗΠΑ. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 12, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 9, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. ενώ το οικογενειακό πανδαιμόνιο συμπληρώνουν με επιτυχία ο γάτος Σουψόν, 3 και ο σκύλος Μότσι, 1. Διαβάζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, δυστυχώς καπνίζει και αν ήταν πλούσια θα είχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα δέκα τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος