Μια μουσικός προτείνει: Jingle Bells- Fared Psytrance Remix

Δεν είναι συνηθισμένη, δεν είναι συμβατική και το κοινό της τη λατρεύει. Δεν έχουμε τις ίδιες μουσικές ρίζες, ούτε και ακούσματα- άρα είναι υπεράνω της κριτικής μου. Οι λάτρεις της trance και της progressive μιλανε για άψογες δεξιότητες μίξης, για πάθος με τη μουσική, κυνήγι αέναο της μουσικής αριστείας κι ένα κοινό που παραληρεί όπου στην Ευρώπη πατάει το πόδι της, χάρη στην εκρηκτική της ενέργεια.

Βγαίνω πολύ από τα μουσικά μου μονοπάτια για να σας τη συστήσω: DJane Freedu και την βρίσκετε παντού:

Αυτή είναι η μουσική της πρόταση για χαμογελαστά, αισιόδοξα Χριστούγεννα 2020!

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3suPaCLICJDkOq7nE-6q9Bfq0UtOIHeOWZ1Yhv8WJ_Q3h-3xf_kwCjaLg&v=nrQbeVEW-7k&feature=youtu.be

 


H DJane Freedu

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος