Δροσερο Sorbet Λεμόνι με Δυόσμο.

Ένα μενού σχεδιασμένο για μια περίσταση γιορτινή που θα τη μοιραστούμε με έναν άνθρωπο ξεχωριστό και δικό μας, εκτός από τα άριστα υλικά και τη σωστή προετοιμασία, θα χρειαστεί και χρόνος. Όχι για να το παρασκευάσουμε, αλλά για να το απολαύσουμε.
Στοιχειώδης κανόνας είναι ότι δεν περνάμε από το ένα στάδιο στο άλλο χωρίς προετοιμασία.
Έτσι, θα ταξιδέψουμε από τις γαρίδες στην ταλιάτα με μια υπέροχη και δροσερή στάση: το sorbet!
Θα ξεπλύνουμε τον ουρανίσκο μας, θα μηδενίσουμε τις έντονες γεύσεις της spicy sauce και του μαλακίου και είμαστε έτοιμη να απολαύσουμε το κρέας μας.
Επειδή το συγκεκριμένο μενού είναι ιδιαίτερο και γιορτινό κι όχι καθημερινό και διαδικαστικό, περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά πιάτα, οπότε, για να μην τη βγάλουμε όλη μέρα στην κουζίνα για την ώρα σας προτείνουμε το έτοιμο παγωτό. Ωστόσο, με χαρά στο μέλλον να μοιραστούμε μαζί σας και σπιτική συνταγή για αποτέλεσμα ακριβώς του γούστου σας.
Υλικά και εκτέλεση
Προμηθευόμαστε από super sorbet λεμόνι η παγωτό λεμόνι.
Βάζουμε στο multi 4-5 φύλλα δυόσμου και 1 μπάλα sorbet και το χτυπάμε στο multi.
Προσθέτουμε σόδα και ανακατεύουμε ξανά.
Σερβίρουμε σε ψιλά ποτήρια.
Καλή απόλαυση πριν το… επόμενο πιάτο!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Κωνσταντίνα Γκουντινάκη

Κατάγομαι από το Διδυμότειχο Εβρου. Τελείωσα την σχολή τουριστικων επαγγελμάτων ΟΤΕΚ Θράκης. Πέρα από το MOI στο ρετζικι έχω εργαστεί στο Τζακι'ho στον Χορτιάτη και στο Clochard στην Προξένου Κορομηλα. Πρώτο επάγγελμα μου ήταν η νοσηλευτική όπου και ασκώ μέχρι και σήμερα (αρχικά εθελοντικά και τώρα με τον covid 19 κανονικά ενεργά) έκανα όμως και το χόμπι μου επάγγελμα. Στόχος μου είναι οι εύκολες συνταγές με ότι υλικά υπάρχουν μέσα στο σπίτι μας. Είμαι φιλόζωη και αγαπώ την παράδοση. Χόμπι μου ο παραδοσιακός χώρος και ιδικά το συγκρότημα thraxpunks.

Σχολίασε πρώτος