Το Νήπιο που Έφτιαχνε Wallpapers.

Δεν αγαπώ την τεχνολογία, αλλά τη σέβομαι.

Μου λύνει τα χέρια, μου γλιτώνει χρόνο, μου αυξάνει το εισόδημα, μου μειώνει τον κόπο.

Δε θα με βρεις ποτέ, όμως, να ξοδεύω ούτε μισή στιγμή διαλέγοντας πχ wallpaper για το κινητό μου, ή επιλέγοντας ringtone.

Ίσως γι’ αυτό μου φάνηκε συγκινητικό. Ίσως γι’ αυτό θέλησα να το κρατήσω εδώ και να το έχω για πάντα: το νηπιάκι μου, το οποίο ΔΕΝ αφήνω να χρησιμοποιεί κινητά και tablets, παρά μόνο μια μέρα της εβδομάδας, αντί να χαθεί στην άβυσσο των εφαρμογών και της λήθης, βρήκε κάτι δημιουργικό να κάνει. Κάτι που να μπορεί να το μοιραστεί: wallpapers!

Κι έτσι, σήμερα, ξύπνησα και βρήκα στο μειλ μου δύο συνεχόμενα δικά του μειλ (ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ) με δυο wallpapers σε επισύναψη!!!

Μου τα έδειχνε όσο τα έφτιαχνε και με ρώταγε: Μαμά, θα το έβαζες αυτό στο κινητό σου?

‘Όχι, Αλεξανδράκο”, του λέω. “Είναι πολύ έντονο! Δε θα βλέπω τις εφαρμογές που χρειάζομαι για να δουλέψω…”.

Κι επανέρχεται:

“Μαμά… αυτό;”

“Ναι, αγάπη μου, αυτό πιο πιθανό!”.

Και μετά έπρεπε όλοι να κλείσουμε τις οθόνες μας και να περάσουμε στο επόμενο στάδιο.

Τα ξαναείδα σήμερα.

Κι αν και οι τίγρεις, οι φωτιές και τα psychedelic στοιχεία με ασφάλεια θα έλεγα πως δεν είναι του γούστου μου… τα βάζω εδώ, και θα τα κρατήσω για ΠΑΝΤΑ.

<3

Αλεξανδράκος, ετών 5 και μισό.

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος