Τα LEGO που θέλουμε (και μπορούμε να αποκτήσουμε!)- ΤΟΤΟΡΟ και Στούντιο Γκίμπλι.

Αγαπάμε ΤΟΤΟΡΟ και Στούντιο Γκιμπλι σε κάθε τους μορφή!

Συνεπώς, δε θα μπορούσε να λείπει η παρακάτω πληροφορία από το momfatale.gr

Το ίδιο μέλος του Lego Ideas Club, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό της Έναστρης Νύχτας, του Βαν Γκογκ έχει άλλο ένα μεγάλο LEGOόνειρο που, όπως και ο διάσημος πίνακας στη lego εκδοχή του,  έφτασε τους 10.000 υποστηρικτές και αναμένεται να πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή.

Ο legotruman περιγράφει το νέο του project ως εξής:

Από τότε που ήμουν παιδί και παρακολούθησα το “My Neighbor Totoro” για πρώτη φορά, ήθελα να κάνω ένα σετ Lego με τους Totoro και Cat Bus. Πιστεύω ότι πολλοί οπαδοί του Lego μοιράζονται το ίδιο όνειρο :) Με αυτό το έργο, θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μας! Αν σας αρέσει το σχέδιό μου και θέλετε να κάνετε το LEGO Totoro πραγματικό, υποστηρίξτε το έργο πατώντας το μπλε κουμπί “Υποστήριξη” παραπάνω!

Η ψηφοφορία είναι 100% δωρεάν.

Η κοινή χρήση του έργου με τους φίλους σας και στα κοινωνικά μέσα θα ήταν επίσης μεγάλη βοήθεια!

Τα χαρακτηριστικά του σετ LEGO Totoro περιγράφονται ως εξής:

Για να ταιριάζει με το αρχικό κινούμενο σχέδιο, το Lego Totoro έχει κλιμάκωση περίπου στο διπλάσιο του ύψους της Satsuki.

Τα μουστάκια είναι φτιαγμένα από νύχια του lego wolverine :)

Το σχέδιο του στήθους διαμορφώνεται με μέρη lego αντί για τυπωμένα κομμάτια.

 O δημιουργός του χρησιμοποίησε ομαλή επιφάνεια φινιρίσματος για να φαίνεται πιο χαριτωμένη και να μοιάζει περισσότερο με το κινούμενο σχέδιο.

– Αριθμός μερών: 116

Για το Γατολεωφορείο:

 το Lego Cat Bus μπορεί να τρέξει και να πηδήξει όπως θέλετε! Η αριστερή πλευρά του κύριου σώματος έχει ένα χαλαρό μέρος. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα μέρη για να δώσετε στο Cat Bus μια ανοιχτή «πόρτα», όπως ακριβώς και στο anime. Η οροφή είναι αφαιρούμενη, ώστε να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό !

Το επάνω κόκκινο πλαίσιο που εμφανίζει τον προορισμό είναι ένα τούβλο 1×4, πολλές επιλογές Kanji μπορούν να συμπεριληφθούν για την αλλαγή του σταθμού προορισμού.

-Αριθμός μερών : 718

Το σετ περιλαμβάνει επίσης Μίνι φιγούρες Satsuki και Mei Lego, με μια ομπρέλα για να αναδημιουργήσει την εικονική σκηνή του σταθμού λεωφορείων που βρέχει 

Ο σταθμός λεωφορείων, με ακριβή εκτύπωση Kanji για να ταιριάζει με το αρχικό κινούμενο σχέδιο. (七 国 山 行 – 稻荷 前)

– Σύνολο ανταλλακτικών: 869

Το Lego Totoro είναι ένα όνειρο, αρχικά του δημιουργού του, αλλά και δικό μας!

Περιμένουμε με παιδαριώδη χαρά να πάρει το δρόμο της παραγωγής και σύντομα να βρεθεί στα χέρια μας!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος