Ενημερωτικές Συναντήσεις Γονέων: Ποιοτικός χρόνος με το παιδί.

«Ο ποιοτικός χρόνος που περνά ένας γονιός με το παιδί του είναι κάτι που μας απασχολεί όλους. Αποτελεί ένα ζήτημα που διαμορφώνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του παιδιού, που σχετίζεται με την ψυχική του ηρεμία και που μας φέρνει πιο κοντά σ’ αυτό. Άλλωστε, ακόμη και με το πέρασμα των χρόνων οι δημιουργικές στιγμές που περάσαμε με τα παιδιά μας είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση», αναφέρει η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ιωάννα Κοσμοπούλου.
To Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και το 1ο Π.Ε.Κ.Ε.Σ Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο 2020 τον πολύ επιτυχημένο θεσμό των «Ενημερωτικών Συναντήσεων Γονέων» με στόχο την ενημέρωση των γονέων των μαθητών που φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε σύγχρονα ζητήματα παιδαγωγικής.
Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρες 18:00 – 20:00μμ διαδικτυακή – ενημερωτική συνάντηση με θέμα:
«Ο ποιοτικός χρόνος του γονέα με το παιδί του».
Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω της Ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex και τη στήριξη του Κέντρου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco στη Θεσσαλονίκη και με ταυτόχρονη μετάδοση από το κανάλι youtube του Δήμου Θεσσαλονίκης https://www.youtube.com/c/cityofthessaloniki
Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι:
– ο κ. Γεώργιος Κ. Πούλος, εκπαιδευτικός, Συντονιστής των Μαθηματικών Αν. Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. με τίτλο εισήγησης: «Ο Σωκράτης μένει πια στο σπίτι».
– η κ. Μαρία Θεοχαρίδου-Ινεπολόγλου, φιλόλογος – απόφοιτος Τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ. με τίτλο εισήγησης: «Τα παιδιά μας, μας χρειάζονται. Πώς όμως;».
Συντονίστρια εκδήλωσης θα είναι η κ. Αναστασία Τσαβδάρη, εκπαιδευτικός, συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου 1ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος